To je to što me zanima!

VIDEO Maestralni Brekalo zabio je hat-trick protiv Union Berlina

Prvi gol bio je maestralan, s nekih dvadesetak metara. Golman je bio potpuno nemoćan! U drugome je imao i malo sreće, a u trećemu je samo vrhunski odradio posao
Vidi originalni članak

Josip Brekalo dugo je tražio svoju formu ove sezone, ali naposljetku ju je i pronašao!

U prva 24 kola zabio je tek dva gola uz jednu asistenciju, imao je i manjih problema s bolesti i ozljedama, no potom je u posljednjih osam kola zabio tri gola i dvije asistencije.

Zabijao je Brekalo Schalkeu, Kölnu, dvije asistencije imao je protiv Stuttgarta, a onda je u 32. kolu njemačkog prvenstva zabio maestralan gol protiv Union Berlina već u 12. minuti.

 

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Dočekao je nisko dodavanje s desne strane i iz prve opalio s nekih 20 metara na gol. Pogodio je u desnu stranu gola, a golman nije znao što ga je snašlo...

Wolfsburg je to vodstvo stabilno držao, ali onda se opet pojavio Brekalo da malo poveća rezultat! U 63. minuti opet je dobio loptu na rubu šesnaesterca, na trenutak zastao, a onda opalio! Pogodio je braniča ispred sebe, a ovaj je taman skrenuo putanju lopte tako da taj udarac za golmana učini - neobranjivim!

Potom je u 90. minuti - dovršio posao! Našao se na pravom mjestu u pravo vrijeme, pucao s nekoliko metara, a kad mu je golman obranio, zabio je odbijanac.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Wolfsburg je treći i zaostaje četiri boda za drugoplasiranim Leipzigom.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Anton Onlyarmy 08.05.2021.

    Brekalo nikada neće biti Bräkalo

  • 08.05.2021.

    Strijelice mamlazi jedni😂😂😂 kamenova doba majko mila😂🙈🙈

  • nohname 08.05.2021.

    Bravo majstore!

Komentiraj...
Vidi sve komentare