To je to što me zanima!

Brekalo odradio prvi trening s Hajdukom: U izvrsnom je stanju

Prvo su 'bili' odradili trening u klupskoj teretani, a zatim su dio odradili i na pomoćnom terenu te je prvi put s njima bio Josip, koji će u dresu Hajduka pokušati izboriti mjesto u hrvatskom dresu na Euru
Vidi originalni članak

Nakon što je prije poraza od Rijeke (1-2) izašao na centar Poljuda s Ivanom Perišićem (35) te su ga tako predstavili u Hajduku, a Josip Brekalo (25) sad je odradio prvi trening s 'bilima'.

Nakon što ih je momčad s Rujevice prestigla na vrhu tablice zbog boljeg međusobnog omjera, nogometaši Hajduka krenuli su trenirati prije još jedne teške utakmice. U subotu, 2. veljače, u Osijeku.

U srijedu su izabranici Mislava Karoglana trenirali u grupama.

UŽARILO SE Sapunica ide dalje! Brekalov agent se oglasio: Niti jedna tvrdnja Dinama nije istinita

Prvo su odradili trening u klupskoj teretani, a zatim su dio odradili i na pomoćnom terenu te je po prvi put s njima bio Josip koji će u dresu Hajduka pokušati izboriti svoje mjesto u hrvatskom dresu na nadolazećem Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ali i pomoći 'bilima' u borbi za titulu.

Hajduk ističe da se Josip ratio u izvrsnom fizičkom stanju te se priključio punom trenažnom procesu. Izgledno je da bismo njegov debi u 'bilom' dresu mogli vidjeti za vikend.

Idi na 24sata

Komentari 79

  • mars7 01.02.2024.

    brekalo ce biti odlican

  • san.martino 01.02.2024.

    Ajmo po titulu hajduce!!!!

  • 01.02.2024.

    Da, da, poslije nedjeljnog šoka opet počelo tovarsko pumpanje i dizanje atmosfere i euforije. Barem smo se odmorili par dana. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare