To je to što me zanima!

Brekalo zabio drugi gol sezone, Wolfsburg je svladao Nürnberg

U prvoj utakmici 15. kola njemačkog nogometnog prvenstva Wolfsburg je na gostovanju u Nuernbergu slavio sa 2-0 (0-0), a hrvatski reprezentativac Josip Brekalo bio je strijelac drugog pogotka
Vidi originalni članak

Zlatko Dalić zadovoljno trlja ruke! Njegov pulen Josip Brekalo zabio je drugi gol sezone u 2-0 pobjedi Wolfsburga protiv Nürnberga.

Vodeći pogodak za gostujuću momčad postigao je Daniel Ginczek u 58. minuti. Josip Brekalo ušao je u igru u 79. minuti, a u posljednjoj minuti sučeve nadoknade završio je dobro izveden kontranapad te svojim drugim bundesligaškim pogotkom u ovoj sezoni potvrdio pobjedu 'vukova'.

Zahvaljujući trećoj pobjedi u posljednje četiri utakmice Wolfsburg je došao do 22 boda i osmog mjesta na prvenstvenoj ljestvici. Nuernberg se osmim prvenstvenim porazom zadržao na 16. mjestu sa samo 11 bodova iz 15 nastupa. Iza Nürnberga samo su Hannover sa 10 i Fortuna sa devet bodova.

Vodeća Borussia Dortmund ima 36 bodova, Borussia Moenchengladbach je druga sa 29, Bayern je treći sa 27, a RB Leipzig četvrti sa 25.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • intellectus 15.12.2018.

    Kod Brekala su talent i nogometni potencijal uopće neupitni, ali što ga posebno ističe, za razliku od drugih naših talenata, Ćorić, Halilović..., je stabilnost i karakter njega kao osobe. Baš to mu posebno pomaže da postane igrač formata Zvoneta i Luke, ako ne, bolji i veći. Neka mu dragi Bog da dobro zdravlje, ostalo dolazi samo po sebi.......Malo šale, jedina mana mu je da je brekalo:-))))

  • kontramrakukontrasili 15.12.2018.

    Naša budućnost je taj mali

  • prijava123 15.12.2018.

    Dečko više nije starter i to nekoliko kola...nije mi jasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare