To je to što me zanima!

Brighton srušio očajne 'redse', Lingard zabio dva za 'čekićare'

Nakon dvije pobjede, Liverpool je opet ostao bez bodova. Na Anfieldu ih je srušio Brighton (0-1) golom Alzatea. Veliki povratak na travnjak imao je Lingard u dresu West Hama - zabio je dva gola u slavlju protiv Ville (3-1)
Vidi originalni članak

Engleski nogometni prvak Liverpool sve je dalje od obrane naslova, u susretu 22. kola izgubio je na svom Anfieldu od Brighton and Hove Albiona sa 0-1 (0-0) pa sada zaostaje čak sedam bodova za vodećim Manchester Cityjem uz jedan odigran susret više.

Liverpool je ponovno bio napadački sterilan protiv momčadi koja se odlučila braniti svim sredstvima, a početkom nastavka Brightonu je uspio i jedan protunapad kojega je sretno i spretno u pogodak pretvorio Alzate. Ovom pobjedom Brighton je skočio na 15. mjesto sa 24 boda, 10 više od zone ispadanja. Liverpool je, pak, četvrti sa 40 bodova, uz Manchester City ispred njega su i Manchester United sa 44 te Leicester City sa 42 boda. Srijeda je u Premier ligi u potpunosti pripala gostima koji su slavili u svih pet susreta. 

PREMIERSHIP City slavio kod Burnleyja, 'lisice' slavile za novi priključak vrhu

West Ham United je zadržao peto mjesto na ljestvici 3-1 (0-0) gostujućom pobjedom protiv Aston Ville, a sjajan debi u dresu "čekićara" imao je Jesse Lingard koji je postigao dva pogotka. Ipak, mrežu Ville "načeo" je Souček u 51. minuti nakon lijepe asistencije Benrahme. Samo pet minuta potom Lingard je povisio na 2-0 na dodavanje Antonija. Nadu domaćima u pozitivan rezultat vratio je Watkins u 81. minuti iskoristivši lucidno proigravanje Grealisha, no samo dvije minute potom ponovno je Antonio bio dodavač, a Lingard strijelac za West Ham.

Peti West Ham sada ima 38 bodova, dva više uz dvije utakmice više od šestog Evertona koji je u srijedu kao gost svladao Leeds United sa 2-1 (2-0), dok je Aston Villa deveta sa 32 boda i dvije utakmice manje.

MAN UTD - SOTON 9-0 United 'do vrha' natrpao mrežu 'Svetaca': Zabili im 9 golova!

U Leedsu je Everton stigao do prednosti od 2-0 u prvih 45 minuta golovima Sigurdssona (9) i Calvert-Lewina (41), da bi u nastavku poraz Leedsa ublažio Raphinha (48). Leeds je tako ostao 11. sa 29 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • 04.02.2021.

    Opet 30 godina čekanja

  • odcentramalonadesno 04.02.2021.

    Najveći problem Liverpoola je voljni moment pogotovo kući kad igraju protiv bunkera. Jednostavno se ne gine za taj sveti dres kao protekle dvije sezone. Ubio ih je nedostatak navijača.

  • Zvecko_1 04.02.2021.

    Sramota kako Liverpool izgubi titulu od malih klubova i na kraju mrtvi Shity ce da osvoji lagano PL. Definitivno je kriv Klopp.Posle povreda Virgila i experimentisanje sa Fabinhom i Hendersonom pozadi obilo mu se o glavu. Fura Firmina maximalno ali slab je ove sezone. Pojacanja ocajna sem Jote. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare