To je to što me zanima!

Briljantan potez Ante Ćorića! Evo kako je Dinamo izjednačio

Ničeg od Dinamova izjednačujućeg gola ne bi bilo da trenutak briljantnosti nije imao Ante Ćorić. Dinamov biser sjajno je i lukavo izveo slobodnjak i pucao pored živog zida Slaven Belupa snažno po podu
Vidi originalni članak

Dinamo je vrlo vjerojatno izgubio naslov. Postoji šansa, ali teško da će Rijeka kiksati više od jednog susreta do kraja prvenstva. A Dinamu je sada potrebno da Rijeka kiksa tri od šest utakmica, a on do kraja pobijedi sve. Vrlo teška situacija, gotovo nemoguća misija.

Utakmica protiv Slaven Belupa u Koprivnici bila je primjer kako Dinamo ne smije igrati. Da aktualni prvak nema niti jedan faul nakon prvih 45 minuta, da bespomoćno kruži oko šesnaesterca Belupa ne znajući gdje bi s loptom, da protiv Hajduka igra kao 'po jajima' nije navikao niti jedan navijač Dinama. No, kakvu takvu nadu 'modrima' je u Koprivnici vratio Nikola Moro golom u 78. minuti.

Ipak, ničeg od toga ne bi bilo da trenutak briljantnosti nije imao Ante Ćorić. Dinamov biser sjajno je i lukavo izveo slobodnjak i pucao pored živog zida Slaven Belupa snažno po podu. Lopta se nesretno odbila od stative, ali dovoljno sretno do noge Nikole More. 19-godišnji Dinamov veznjak zabio je, tada još uvijek, gol za nadu Dinama, a kako je to izgledalo pogledajte ovdje.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kakogod 26.04.2017.

    Dva vrhunska poteza Sudanija u porazu od Hajduka, vrhunski potez Ćorića u porazu od Belupa... Mislim ono... :D

  • cassini 26.04.2017.

    LOL...jel to mamić plaća članaka kako bi tog panja uvalio nekom talijanskom klubu (ka i borzovića) za 3-4 milje E????

  • DR.WHOO 26.04.2017.

    Cijela ekipa je neki prosjek, Coric sve vise podsjeca na N.Kranjcara vjecni talent, odlicna tehnika, katastrofalna fizicka priprema, jednostavno nevidljiv. Ne razumijem da u danasnje vrijeme taj klinac nije sazrio i shvatio da bez momcadske igre i pressinga nema ni rezultata. Kao primadona se seta okolo dok lopta ne dode do njega, ako ovako nastavi bit ce jos jedan u nizu Hr talenata; Kranjcar, Halilovic,Rebic

Komentiraj...
Vidi sve komentare