To je to što me zanima!

Briljantna Pedrova večer, Mandžo misli na Modrića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Dinamo je s čak 6-0 pobijedio Slaven Belupo na svom stadionu, uz dva gola tri asista Moralesa te Mandžukićevu poruku Luki Modriću na majici
Vidi originalni članak

U Edinburghu je u četvrtak bilo svega. Vikanja, vrijeđanja, svađanja, gomila nervoze... No Jurčić je ljutito odbacio sve tvrdnje da je razmišljao o ostavci, a Mandžukić i Mamić su se poomirili. I već u nedjelju sve je išlo kao podmazano. Mogu u Dinamu na tome zahvaliti i katastrofalnom Slaven Belupu, no kaže se da protivnik igra onoliko koliku mu ti dopustiš. A Dinamo je gostima ove večeri dopustio jedino da popiju šest komada i odu kući potučeni do nogu.
Donedavno je Slaven Belupo bio jedan od ozbiljnijih protivnika Dinamu, danas to više ni izbliza nije. Odlaskom Mile Petkovića nestao je onaj pravi Belupo, ni Bračun ni Dalić dosad nisu uspjeli pronaći izgubljenu kemiju. Šest komada u Maksimiru je konačni poraz, debakl kakav momčad iz Koprivnice ne doživljava često. Ako i nisu od nekoga bolji, barem su nezgodan protivnik. Tako je bilo dosad, po novome se ta momčad kod Dinama provodi jednako kao i Sesvete, Istra, Osijek...
Visoka i uvjerljiva pobjeda Dinama u šestom kolu HNL-a svodi se na jedno jedino ime - Pedro Morales. Ove godine Čileanac igra jako dobro, no ono protiv Belupa je njegov apsolutni vrhunac otkako je u Hrvatskoj. Dva gola iz penala, tri asistencije (?!) i još puno, puno toga dobroga. Uz takvog Moralesa i drugima je lakše, zabijali su ovoga puta i Barbarić i Sivonjić i Badelj. Prvi i zadnji na Pedrovu aistenciju.
Zabio je i Mario Mandžukić, neće valjda jedna ovakva utakmica proći bez njega. Silno je želio zabiti i uspio je. Da nije, ne bi imao prilike otkriti natpis na majici ispod dresa.
"Luka, nema predaje", pisalo je na majici. Poruka bivšem suigraču iz Dinama, a danas iz reprezentacije, i Mandžo se priključio onima koji su dali potporu nesretnom Modriću. Zapljeskali su na taj njegov potez i Darijo Srna, Eduardo, Vedran Ćorluka i Ivan Rakitić. Sjedili su na maksimirskim tribinama u društvu Roberta Kovača i vidjeli raspoloženi i raspucani Dinamo, te blijedu kopiju onog nekadašnjeg Slaven Belupa. A moglo je biti i gore, momčad iz Koprivnice nekoliko puta se spašavala i kada spasa više nije bilo.

LEANDRO CUFRE U DEBIJU - NIŠTA POSEBNO
Dugo je trajalo 'ganjanje' Cufrea po Argentini, pa se onda otegnulo i s papirima. Protiv Slaven Belupa iskusni Leandro debitirao je u modrom dresu s brojem 25, njegovim omiljenim kroz karijeru. Branič je pa ovoga puta nije imao previše posla, ali općenito na premijeri nije ostavio posebno impresivan dojam. Svoj dio posla je odradio, ništa više ni manje od toga.

SKORO ŠEST GOLOVA U PROSJEKU, ZADAR JEDINI IZDRŽAO
Dok Hajduk grca u problemima, a u Splitu jedva dočekaju i minimalnu domaću pobjedu protiv Lokomotive, Dinamo ne staje. Ovih šest komada Slavenu golgeterski učinak igrača Dinama doveo je do brojke 29! A istovremeno su primili svega tri gola. Izuzmemo li utakmicu protiv Zadra, jedinu u kojoj nisu zabili, igrači Dinama su u ostalih pet utakmica u prosjeku zabijali gotovo šest golova po utakmici. E, to se zove dominacija...

PRVA HNL, 6. KOLO
DINAMO - SLAVEN BELUPO 6-0 (Barbarić 4, Morales 10-p, 79-p, Mandžukić 25, Sivonjić 38, Badelj 82)

Idi na 24sata

Komentari 30

  • jure_zd 01.09.2009.

    SAMO ZADAR!!!!

  • stardoll 01.09.2009.

    http://hr.test-iq.com/#114704

  • Miguel2308 31.08.2009.

    pazi ti ovog spliće. kakav je to mentalni sklop? bože me sačuvaj! jbg slaven se opet nije borio protiv dinama a lokosi poginoše u splitu, pa je opet trebala mala pripomoć sa penala. Daj se poklopi ušima i odi brat masline pa u red za krafne, a mi ćemo lijepo u red za karte jer dolazi veliki Anderlecht i još veči Ajax. A ti retard, imaš turnir u Čitluku pa odi tamo gledat svog majstora s mora, i to je Europa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare