To je to što me zanima!

Potvrdio Romano: Haalanda će City predstaviti do kraja tjedna

Već se dugo govori o tome kako će Erling Braut Haaland (21) promijeniti klub na ljeto, a sad više nije upitno da bi 'građani' mogli dobiti centarfora kakvog su sanjali
Vidi originalni članak

Klauzula mu je 75 milijuna eura, a za onog tko ga želi dovesti to nije problem. Dugo se govorilo o tome, a nakon što je prema navodima britanskih medija Erling Braut Haaland (21) rekao čelnicima Borussije Dortmund da će napustiti klub na kraju sezone jer je pronašao novu destinaciju, isto je potvrdio i dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano.

TRAŽENA ROBA Haaland ide u City? Bogati Arapi iskrcat će oko 300 mil. eura!

Nakon svih nagađanja, stigla je i potvrda o odlasku u Manchester City. Cityjev Ferran Soriano obavijestio je Borussijina šefa Hansa-Joachima Watzkea da će City aktivirati Haalandovu klauzulu iz ugovora.Između ostaloga, 'građani' cijeli iznos moraju platiti odjednom, a navodno bi ga klub iz plavog dijela Manchestera trebao predstaviti ovog tjedna.

Haaland je udresu Borussije zabio 85 golova u 88 utakmica nakon što je stigao iz RB Salzburga. Tako bi utakmica protiv berlinske Herthe Norvežaninu mogla biti posljednja u žutom dresu. Pep Guardiola nije htio komentirati slučaj Haalanda jer se 'želi koncentrirati na sezonu'.

Nakon što su ostali bez Sergija Agüera (33) 'građani' nemaju klasičnog napadača, u posljednje se vrijeme tek počeo buditi Gabriel Jesus (25) kojemu završava ugovor idućeg ljeta, ali sve se češće spominje odlazak u Arsenal. A s dolaskom mladog Norvežanina ta opcija postaje još izglednija.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Dr.Gonzo. 10.05.2022.

    brutalnu ekipu ce imati ...

  • LM10nesjecam@se 09.05.2022.

    Ulaže u obranu više od nato pakta

  • LM10nesjecam@se 09.05.2022.

    Jedina greška guardiole je tanka klupa hahahaahaah

Komentiraj...
Vidi sve komentare