Obavijesti

Sport

Komentari 16

Potvrdio Romano: Haalanda će City predstaviti do kraja tjedna

Potvrdio Romano: Haalanda će City predstaviti do kraja tjedna

Već se dugo govori o tome kako će Erling Braut Haaland (21) promijeniti klub na ljeto, a sad više nije upitno da bi 'građani' mogli dobiti centarfora kakvog su sanjali

VIDEO

Klauzula mu je 75 milijuna eura, a za onog tko ga želi dovesti to nije problem. Dugo se govorilo o tome, a nakon što je prema navodima britanskih medija Erling Braut Haaland (21) rekao čelnicima Borussije Dortmund da će napustiti klub na kraju sezone jer je pronašao novu destinaciju, isto je potvrdio i dobro upućeni talijanski novinar Fabrizio Romano.

Haaland ide u City? Bogati Arapi iskrcat će oko 300 mil. eura!
Haaland ide u City? Bogati Arapi iskrcat će oko 300 mil. eura!

Nakon svih nagađanja, stigla je i potvrda o odlasku u Manchester City. Cityjev Ferran Soriano obavijestio je Borussijina šefa Hansa-Joachima Watzkea da će City aktivirati Haalandovu klauzulu iz ugovora.Između ostaloga, 'građani' cijeli iznos moraju platiti odjednom, a navodno bi ga klub iz plavog dijela Manchestera trebao predstaviti ovog tjedna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Bundesliga - Borussia Dortmund v VfL Bochum

Haaland je udresu Borussije zabio 85 golova u 88 utakmica nakon što je stigao iz RB Salzburga. Tako bi utakmica protiv berlinske Herthe Norvežaninu mogla biti posljednja u žutom dresu. Pep Guardiola nije htio komentirati slučaj Haalanda jer se 'želi koncentrirati na sezonu'.

Nakon što su ostali bez Sergija Agüera (33) 'građani' nemaju klasičnog napadača, u posljednje se vrijeme tek počeo buditi Gabriel Jesus (25) kojemu završava ugovor idućeg ljeta, ali sve se češće spominje odlazak u Arsenal. A s dolaskom mladog Norvežanina ta opcija postaje još izglednija.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu