To je to što me zanima!

Britanski mediji: Walcott je junak potpune osvete

Britanski mediji nakon utakmice veličaju izvedbu Thea Walcotta, te baš njega vide kao novog vođu Engleske. Dodaju kako je osveta bila slatka
Vidi originalni članak

Theo je inspirirao veliku pobjedu, a na kraju postigao hat-trick. Prometnuo se u središnju figuru momčadi, piše The Sun.
Eurosport navodi kako je Engleskoj malo pomogao sudac kad je isključio Roberta Kovača, no naglašava da je Engleska već tad bila vrlo sigurna.
Svi mediji vide Walcotta kao najboljeg igrača utakmice, a Setantasports piše kako su se Englezi u potpunosti osvetili Hrvatskoj za dva teška poraza.
"Engleska prošla pored Hrvatske i ostavila im četiri komada u dvorištu", naslov je teksta u Daily Mailu, koji također veliča izvedbu Walcotta.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Trollaš_me 11.09.2008.

    Ne treba nastaviti srati po englezima, nije vise mr meclaren, sad je Capello. Pa covjek je doveo Real do naslova kad je real bio u najgoroj formi, a on je postavio ekipu u obranu i cekao, doveo je Milan do naslova Europe kad su bili outsajderi protiv Brace i to sa 4:0. Ne treba ga pljuvati, covjek zna. A sto se tice walcota oit ce jedan od najboljih igraca, nije ni wenger glup, on je novi Henry, samo sto jos vise trci, svaka cast klincu

  • willcraft 11.09.2008.

    cujte englezi !! jos nije gotovo mozda ce vam opet opet trebati bod!! mi idemo u JAR sigurno a vasa prepotencija ce vam vec skinuti neke bodove !! hrvatima nije cilj pobjediti ¸16 puta engleze !!nego ici na sva velika takmicenja!! docemo u englesku opet sigurni i jaci!! kapelu svaka cast napravio je cudo i ekipu od umisljenih velicina !!!skuvajte kavu evo nas kod vas uskoro!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare