To je to što me zanima!

Brodić: Baturina i ja smo imali motivacijski govor prije penala, gol posvećujem svim navijačima

Rijeka je došla u boljoj formi, ali na Maksimiru je uvijek Dinamo favorit. Moja minutaža? Svjestan sam što Bruno Petković znači za Dinamo i hrvatski nogomet, ja strpljivo čekam priliku, kaže Brodić
Vidi originalni članak

Dinamo je s 1-0 slavio u velikom derbiju protiv Rijeke, pa su Zagrepčani opet glavni favorit u borbi za naslov prvaka. Nogometaši Sergeja Jakirovića su u dobrom ritmu, Dinamo je u posljednje četiri utakmice upisao tri pobjede (Betis vani, Varaždin i Rijeka) i jedan remi (Betis doma).

POGLEDAJTE VIDEO: Sažetak utakmice Dinamo - Rijeka 1-0

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve utakmice SuperSport HNL-a gledajte samo na MAXSport kanalu Hrvatskog Telekoma.

- Sretan sam zbog pobjede, to nam je svima trebalo, za to smo se borili svih 90 minuta. Na kraju sam ja zabio penal, mene je nagradilo, ali sretan sam zbog tri boda. Penal? Nije bilo nimalo straha, bio sam siguran da ću zabiti gol. Samouvjeren sam, treniram dobro, često radimo završnicu, pa nije bilo problema. Čekam svoju priliku, dobio sam je i iskoristio - kaže Fran Brodić, pa dodaje:

- Imali smo Baturina i ja motivacijski govor oko penala, to je bilo to. Dinamo je uvijek bio favorit za naslov, svaka čast Rijeci i Hajduku, svi imaju svoje šanse i do kraja prvenstva će biti jako zanimljivo. Gol? Svoj prvi gol posvećujem Dinamovim navijačima i cijeloj momčadi.

Neki su pričali da je Rijeka favorit u Maksimiru...

- Rijeka je došla u boljoj formi, ali na Maksimiru je uvijek Dinamo favorit. Mislim da smo dominirali cijelu utakmicu, imali i bolje šanse od Rijeke, na kraju smo pobijedili. 

Kako ste se vi naviknuli na ovu promjenu? U Varaždinu ste igrali sve utakmice, tu se ipak borite za minutažu...

ORILA SE PJESMA VIDEO Ludnica u svlačionici Dinama! Igrači zapjevali poznati hit nakon slavlja u derbiju...

- Znao sam po dolasku u Dinamo da neću svaku utakmicu igrati 90 minuta. Svjestan sam toga što Bruno Petković predstavlja za Dinamo i hrvatski nogomet, ali svi se borimo za isti cilj.

Mogu li ovi dani, prolaz Betisa i pobjeda nad Rijekom biti prekretnica cijele sezone?

- Prekretnica? Može to biti, ali već u srijedu nas čeka nova utakmica, novo natjecanje. Strpljivo čekam svoju šansu, kao i svaki drugi igrač. Nebitno je tko igra, bitno je samo da pobjeđujemo i uzimamo bodove - završio je Brodić.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 26.02.2024.

    Posvecujem gol svih 20 pajceka na tribini 😂😂😂😂

  • nk bankomat iz sela zagreb bez mora 25.02.2024.

    aj mos u dinamu igrat znas pucat penale

  • Plavi 99 legenda.. 25.02.2024.

    Neznam zaka forsira mutavog kulenovica,Brodic je 10 puta bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare