To je to što me zanima!

Brojni igrači i navijači podržali akciju otkupa dionica Hajduka

Pored brojnih navijača, akciju su podržali čelnici Hajduka, ali i bivši igrači Igor Tudor, Ivo Bego, Vlatko Đolonga, Stipe Pletikosa, Zlatko Vujović, te aktualni prvotimac Ante Erceg
Vidi originalni članak

Pretijesna je bila velika dvorana splitskoga FESB-a da primi sve koji su došli podržati projekt udruge Naš Hajduk – ''Za sva vrimena''. Projekt je to kojim vodstvo udruge želi prikupiti dodatna sredstva za otkup dionica Hajduka, a temelji se na uplati određenih novčanih iznosa, koji se akumuliraju i donose određene počasti i povlastice. 

Podrška akciji može se dati uplatom iznosa od 27, 50, 91 i 150 kuna svaki mjesec na godinu dana, a kao poseban poklon i zahvalu navijač će dobiti prigodan poklon. Za dva manja iznosa 'škatulu' sa suvenirima, a za dva viša iznosa nedavno promoviranu knjigu 'Bili dres u boji''

Pored brojnih navijača, akciju su podržali čelnici Hajduka, ali i bivši igrači Igor Tudor, Ivo Bego, Vlatko Đolonga, Stipe Pletikosa, Zlatko Vujović, te aktualni prvotimac Ante Erceg. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • tomi_ffm 14.06.2017.

    Srusite Poljud i posadite pome 😜 samo se sramotite....

  • NIKE 14.06.2017.

    Hajduk je amaterski oblik kriminala , jad i bijeda sa floskulama "navijačkog " kluba . To u životu neće osvojiti HNL ,ponajviše sad kad uz jaku Rijeku postoji i vrlo efikasan Osijek. Na Dinamo , i Mamića su se okomili isključivo zato što se tamo pere ogromna lova.

  • ime korisnika 14.06.2017.

    Sad ce biti bolje robe na sjeveru,

Komentiraj...
Vidi sve komentare