To je to što me zanima!

Brončana senzacija: Trener mi kaže da sam "Kinder surprise"

Još imam dosta rezerve. Moram još analizirati s trenerom. Danas samo želim medalju oko vrata da se sve slegne, rekla je Sara Kolak koja je bacila koplje 63,50 metara za broncu na Euru
Vidi originalni članak

Ne mogu vam opisati koliko sam puta vrtjela taj film dobrog hica. Ovih zadnjih pet minuta bilo mi je najgorih pet minuta u životu. Ispred mene baca svjetska prvakinja, svjetska rekorderka..., rekla je brončana bacačica koplja Sara Kolak (21).

Na svom prvom velikom natjecanju Sara je osvojila broncu na Europskom prvenstvu!

Hicem od 63,50 metara srušila je hrvatski rekord. 

- Još imam dosta rezerve. Moram još analizirati s trenerom. Danas samo želim medalju oko vrata da se sve slegne. Onda kad se vratimo doma, analiza pa priprema za Rio. E, to je novi izazov - kaže 21-godišnja Ludbrežanka.

Dobila ju je. Evo i dokaza.

Ovo mi je bio san

- Svaka od nas mogla je osvojiti danas medalju, svaka je mogla srušiti nacionalni rekord. Imala sam podršku trenera i svih s tribine, rekli su mi da uživam. Baš sam si rekla prije tog trećeg hica da uživam, da napravim taj element i gotovo. I uspjela sam.

- Trener mi je prije mjesec dana rekao da ću u Amsterdamu biti "Kinder surprise" jer sam još praktički klinka. Imam odličnog trenera, odličnu ekipi i bolje natjecanje nisam mogla poželjeti - dodala je hrvatska senzacija s Europskog prvenstva.
 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Cro Miki 10.07.2016.

    A dragi mojiiiiiiii !!!! Gdje je bila HTV ???? Nigdje !!!!! To je TV koja prati sportaše po sklonosti nekog pojedinca (nekome ili športu; B. Kovačević .... Kostelićima) ili prema SIGURNOM postolju; Vlašić, Perković !!! Bilo mi je muka gledajući slovenski program .... koji to prati .... NE JER PRATI (a djevojka i trenira sa njima, pa ko Fak .... možda, je li) .... NEGO ŠTO NAŠI LUZERI NE PRATE !!! Pa šport nije osvajanje PRVIH mjesta a htv nije PRATITELJ OSVAJAČA ODLIČJA nego NAŠIH HRVATSKIH ŠPORTAŠA !!! I da, i sa košarkom .... OTPISALI IH ??? Ili peti Kostelić (šlepa se uz njih) Kovačić o ŠPORTU zna koliko vidi a čini mi se da nema ravni pogled !!! Sramota !!! Gledajte Slo TV-šport i UČITE LUZERI OBIČNI !!!

  • OrcaPerestrojka 10.07.2016.

    Za zlato na OI treba baciti 67 m, a za medalju 65. Još samo malo priprema i to je dostižno.

  • PRAVEDNIKOTIT 10.07.2016.

    Za nagradu će od države dobiti NIŠTA i sa svakim novim uspjehom to ništa će se povećavati ali svi političari će se slikati s njom i obećavati brda i doline

Komentiraj...
Vidi sve komentare