To je to što me zanima!

Broz nasmijan prije SP-a: Čime bih bio zadovoljan? Pa da smo jedno mjesto bolji nego u Rusiji

Imperativ je proći skupinu, a dalje ćemo vidjeti. Moramo u svakoj utakmici biti maksimalni, od onih na terenu, onih koji će ući i onih na tribini, rekao je Marcelo Brozović (29)
Vidi originalni članak

Dobro se osjećam i zadnja tri tjedna sam dobro trenirao. Ulazio sam malo te zadnje tri utakmice, nadam se da će sve biti bolje, započeo je za Novu TV veznjak hrvatske nogometne reprezentacija Marcelo Brozović (29).

PROTIV SAUDIJSKE ARABIJE Danas igra Hrvatska! Evo kad počinje utakmica i gdje gledati

'Vatreni' su odradili trening u Rijadu, a prije Mundijala čeka ih još prijateljska utakmica protiv Saudijske Arabije gdje će Dalić dati priliku igračima koji su manje igrali, a jedan od njih je i veznjak milanskog Intera koji se vraća nakon ozljede.

- Sigurno ću uhvatiti pravu formu, danas treniram, igrat ću malo duže protiv Saudijske Arabije, a onda ću imati još par dana nakon toga. Nikad mi nije trebalo dugo za oporavak, sad možda manjka malo utakmica, ali mislim da će sve biti u redu - rekao je Broz pa se osvrnuo na iduće protivnike:

POGLEDAJTE VIDEO: Trening hrvatske reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Iskreno ne znam još ništa o Saudijskoj Arabiji jer nismo stigli ni pričati. Pripremit ćemo se danas, još ćemo odraditi sastanak i bit ćemo spremni.

Prva utakmica na Svjetskom prvenstvu za Hrvatsku je ona protiv Maroka, a tamo je najveća zvijezda desni bek PSG-a i bivši Brozov suigrač Achraf Hakimi (24).

- Nisam, čuli smo se možda jednom, dva puta. On igra stvarno dobro, jako je brz, nezgodan igrač.

Bio je jedan od članova te opjevane ekspedicije od prije četiri godine u Rusiji, a što se od tada promijenilo?

- Kod mene nema razlike. Imperativ je proći skupinu, a dalje ćemo vidjeti. Moramo u svakoj utakmici biti maksimalni, od onih na terenu, onih koji će ući i onih na tribini. Moramo dati sve od sebe, a onda neće biti problema. Kad smo svi u zajedništvu nas je jako teško dobit - rekao je Marcelo i zaključio s čime bi on bio zadovoljan:

- Samo da smo za jedno mjesto bolje plasirani nego u posljednjem Svjetskom prvenstvu. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • GeneralPraljakUskoplje III_288 16.11.2022.

    Kramaricu jel te sramota zbog tvojih odgovora ?

  • 16.11.2022.

    Nek bude dvije stepenice manje bit ce uspjeh!

  • 15.11.2022.

    Nažalost , razočarenje . Ako grupu prođete super . Nismo repka ni izbornik za medalju . Lijepo je navijat ali treba bit realan 

Komentiraj...
Vidi sve komentare