To je to što me zanima!

Broz nije jedini: Modrić mora na pauzu, ozlijedio se s 'vatrenima'

Nakon što se vratio u Madrid, pretrage su pokazale da će Modrić morati na kraću pauzu u kojoj će propustiti tri utakmice za 'kraljeve', dvije u La ligi i jednu u Ligi prvaka
Vidi originalni članak

Luka Modrić (37) pauzirat će između osam i deset dana nakon što se vratio iz reprezentacije s ozljedom aduktora, piše španjolska Marca. Kapetan 'vatrenih' odigrao je obje utakmice za Hrvatsku, a 'kraljevi' se nadaju da će biti spreman za 'El Clasico' koji je na rasporedu 16. listopada. 

TA DIVNA BEČKA NOĆ Što će odlučiti Modrić? Ovo su razlozi zbog kojih bi u mirovinu mogao nakon Eura u Njemačkoj

Modrić se vratio u Madrid i trenirao po zasebnom programu, a pretrage su pokazale da će morati pauzirati zbog preopterećenja mišića.  Propustit će ligaške utakmice protiv Osasune i Getafea te Ligu prvaka protiv Šahtara.

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska - Austrija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Podsjetimo, Modrić je u pobjedi protiv Austrije (3-1) zabio gol te tako pogurao Hrvatsku prema Final Fouru Lige nacija, a odigrao je i veliku ulogu protiv Danske. Tako će Carlo Ancelotti morati upregnuti mlađe snage poput Aureliena Tchouaménija (22) i Eduarda Camavinge (19) koji će, barem tako planiraju, jednom i preuzeti Modrićevu ulogu. 

Tako se Luka pridružio Marcelu Brozoviću (29) koji zbog ozljede zadnje lože pauzira tri do četiri tjedna te u tom periodu neće nastupati za milanski Inter nakon povratka s reprezentativnih obaveza.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • petarpan242 29.09.2022.

    drži se luka, može manolić -možeš i ti.

  • LUKAM10 LEGENDA 29.09.2022.

    Ne mogu virovat koliko redikula ,sa negativnim komentarima,o našem najboljem izborniku od kad je Hrvatske,ma gonite se svi skupa ,tamo odakle ste i izašli,i vratite se tamo sa one strane Dunava u svoju matičnu državu

  • RoyBean 29.09.2022.

    pa nije se sam ozljedio. Nego je ozljeđen.

Komentiraj...
Vidi sve komentare