To je to što me zanima!

Broz se vratio u Italiju, Srna ga pohvalio: Super si, majke mi

Kako bi dokazao kako se vratio u Italiju, Brozović je objavio i nekoliko fotografija sa svog balkona s kojega se u pozadini vidi stadion San Siro, a komentirali su je Srna, Lovren, Lukaku...
Vidi originalni članak

Veznjak hrvatske nogometne reprezentacije i Intera Marcelo Brozović vratio se u petak u Milano nakon što je posljednja dva i pol tjedna proveo u Hrvatskoj te će u svome domu u Italiji čekati odluku o mogućem povratku treninzima.

Kako bi dokazao kako se vratio u Italiju, Brozović je objavio i nekoliko fotografija sa svog balkona s kojega se u pozadini vidi stadion San Siro.

IZOLACIJA PA TRENING Inter zove, uskoro pripreme: Brozović mora natrag u Milano

- Super si, majke mi - komentirao je bivši kapetan Darijo Srna.

- T-Bag - bilo je sve što je napisao Dejan Lovren aludirajući na Theodorea Bagwella, lika iz popularne serije Zakon braće.

A javio se i Brozov suigrač Romelu Lukaku koji baš i nije fan Golden State Warriorsa u čijoj se opremi hrvatski reprezentativac fotografirao.

- Lakersi su bolji - napisao je Belgijac.

Osim Brozovića, još se nekoliko Interovih stranaca vratilo u Italiju među kojima su i vratar Samir Handanovič, Christian Eriksen, Victor Moses, Ashley Young i Diego Godin, a do ponedjeljka bi svi stranci trebali doći natrag.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Busi 11.04.2020.

    sav se unakazio, ko klaun izgleda

  • Mthesecond 10.04.2020.

    T- Bag 😄😄 Dobro rece Lovren,bas ko onaj lik Iz Zakona brace :))) Samo sto on nije bio toliko osebujan ko Brozzo 😃 Brozovic bas pojava :)) Nije bas da prsti inteligencijom al eto sto se tice nogometne inteligencije tu mu je IQ visok :))

  • Dominik_Domazet 10.04.2020.

    Anoreksični Jala Brat 😅

Komentiraj...
Vidi sve komentare