To je to što me zanima!

Broz spustio Lukakuu, on mu odgovorio: Ružniji si od mene!

Ovoga puta preko Instagram livea se javio Lukaku, zvijezda Serie A, a onda se pridružio i Marcelo Brozović. Klasična zezancija između dva prijatelja postala je viralni hit...
Vidi originalni članak

Dosada čini svoje. U karanteni su mnogi navijači imali priliku sudjelovati u live javljanjima svojih miljenika na društvenim mrežama, a u nekim slučajevima su se uključivale i djevojke, obitelji ili netko drugi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

ALESSANDRO DEL PIERO: 'Nogomet se mora promijeniti, sad smo udaljeni od navijača' A PANDEMIJA I DALJE TRAJE Talijanski ministar: Serie A će se možda nastaviti u svibnju...

Ovoga puta preko Instagram livea se javio Lukaku, zvijezda Serie A, a onda se pridružio i Marcelo Brozović. Klasična zezancija između dva prijatelja postala je viralni hit. 

- Koliko si ružan - napisao je Broz u komentarima i to nekoliko puta dok je Lukaku pričao, ali mu suigrač nije ostao dužan:

- Sigurno si ti ružniji od mene. Izgledaš kao porno zvijezda s tom frizurom, vrati stari stil - rekao je Lukaku i prasnuo u smijeh.

JAVILI SE LOVREN, LUKAKU... Broz se vratio u Italiju, Srna ga pohvalio: Super si, majke mi CITY PAO ZA 250 MILIJUNA Cijene igrača drastično su pale: Broz 'jeftiniji' 12 milijuna eura!

Podsjetimo, nakon što je zaustavljen nogomet u Italiji Brozović se vratio u Hrvatsku gdje je bio nekoliko tjedana, ali su ih onda čelnici kluba pozvali da se vrate u Italiju, a sada se po talijanskim medijima spominje i mogući nastavak Serije A, što je ujedno i velika želja Uefe. 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • nino95 14.04.2020.

    Brozovic prepotentni kockar, šovinist i covjek koji ne bira kome se upucava i skim ce zavrsiti u krevetu dijelo nekom uvrede (bez obzira sto je šala). Njegove igracke sposobnosti su neupitne, ali kao čovjek je najbplji za zaobić

  • hrvoje16 14.04.2020.

    To je vijest?

  • Brozo 14.04.2020.

    Broz je kralj. Bas ga volim

Komentiraj...
Vidi sve komentare