To je to što me zanima!

Brozović najbolji igrač u novom porazu Al-Nassra. Najgori na terenu bio je Cristiano Ronaldo

Goal prati Ronalda čitavo vrijeme u Saudijskoj Arabiji, a pišu kako je portugalac ponovno zakazao. Brozović je u poraženoj momčadi dobio najveću ocjenu
Vidi originalni članak

Al Nassr našeg Marcela Brozovića doživjela je drugi uzastopni poraz u novoj sezoni. Ovog puta su pred svojim navijačima pokleknuli pred Al Taawounom, kojeg su do pobjede predvodili Leandre Tawamba i Mateus. Unatoč brojnim zvijezdama i velikim imenima svjetskog nogometa poput Cristiana Ronalda, Sadija Manea, Fofane i ostalih, Al-Nassr ponovno nije došao do pobjede. 

POGLEDAJTE VIDEO: OVOLIKO JE KOŠTAO BROZOVIĆEV TRANSFER

PREGOVARAJU S UEFOM Revolucija u nogometu? Saudijci žele predstavnika u Ligi prvaka

Za Al-Nassr igrao je i naš Marcelo Brozović, a portal Goal proglasio ga je najboljim igračem u poraženoj momčadi. Goal piše kako je Brozović odigrao konkretnu utakmicu. Najgorim igračem utakmice proglašen je Cristiano Ronaldo. Goal prati Ronalda čitavo vrijeme u Saudijskoj Arabiji, a pišu kako je Portugalac ponovno zakazao.  

KAKAV LUKSUZ Što Neymara čeka u S. Arabiji? Uključen i bonus za Instagram!

- Ronaldo je protiv Al Taawuna izgledao grozno. Bio je najslabiji dio drugog šokantnog poraza Al Nassra u samo četiri dana. Nakon što je propustio utakmicu protiv Al Ettifaqa zbog ozljede, ovoga puta je zaigrao od prve minute, ali očito nije bio spreman. Bio je uteg svojoj ekipi. Nije uopće trebao ni igrati. Samo je kukao sucima i promašivao šanse.

POGLEDAJTE VIDEO: PROGNOZA UTAKMICE AEK - DINAMO

Standings provided by Sofascore
Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lunatic23 19.08.2023.

    koje umjetno stvoreno rivalstvo ovog lošeg nogometaša i messija..pa ima bar 10 koji su trebali prije njega bit

Komentiraj...
Vidi sve komentare