To je to što me zanima!

Bruno Marić tuži Uefu: Nije zadovoljan sa 150 tisuća kuna

Marić je optužen da je 2009. godine namjestio utakmicu Kupa između Dinama i Hajduka, a godinu kasnije ga je bivši istražitelj Uefe Robin Bokšić ispitivao u sjedištu HNS-a
Vidi originalni članak

Nogometni sudac Bruno Marić najavio je podnošenje tužbe Ustavnom sudu, a po potrebi i Europskom sudu za ljudska prava u Strasbourgu, piše HRT.

Marić je nezadovoljan dosuđenom naknadom od 150 tisuća kuna u postupku protiv Uefe, koju je potvrdio i Vrhovni sud. Marić je optužen da je 2009. godine namjestio utakmicu Kupa između Dinama i Hajduka, a godinu kasnije ga je bivši istražitelj Uefe Robin Bokšić ispitivao u sjedištu HNS-a.

Hrvatski sudac je protiv Bokšića i njegova bivšeg šefa Petera Limachera pokrenuo kazneni progon. Tvrdi da su mu prijetili te zlouporabljivali položaj i ovlasti.

Marić je dobio parnicu pred Općinskim sudom u Daruvaru u kojoj je tužio Uefu zbog duševnih boli i štete koje su mu nanesene zbog optužbi o namještanju utakmica. Sud je tada naložio Uefi plaćanje kazne u iznosu od 750 tisuća kuna.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mestar 04.05.2016.

    Da nisi sudio po necijemu naredenju, nebi imao problema, jer si imao sve da postanes dobar nogometni sudac ali, ali, jednom kad se upetljas i netko te drzi u sahu tesko se izvuc.

  • FJAKA 04.05.2016.

    Bruno kralj

  • Robi K. (IIIa) 04.05.2016.

    Bruno cMaric.

Komentiraj...
Vidi sve komentare