To je to što me zanima!

Brutalan prekršaj: On je novi Pepe, a tek mu je 10 godina!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U Hong Kongu su igrali klinci do 12 g., a dok je jedan bio na podu dobio je udarac kopačkom u glavu. Suparnik koji ga je udario nije ni gledao loptu koja je odlazila...
Vidi originalni članak

Loše ponašanje na terenu nekih nogometnih zvijezda očito imaju ogroman utjecaj na klince. Na utakmici dječaka do 12 godina u Hong Kongu dogodio se grozan prekršaj koji je ružno i za vidjeti. 

Igrale su momčadi Kitchee i ESF-a, a dok je jedan od klinaca bio na podu dobio je kopačkom u glavu. Suparnik koji ga je udario uopće nije gledao loptu koja je odlazila od njega. Mogao ga je i teže ozlijediti, a nevjerojatno je da dječak može počiniti tako brutalan prekršaj.

Inače, Kitcheea je vodila 4-0, a i u prvoj utakmici istih momčadi pobijedili su s čak 16-0 pa su očito klinci iz ESF-a bili isfrustrirani. Navodno su cijelu utakmicu radili agresivne prekršaje, kao Pepe ili Materazzi iz 'najboljih' dana.

Utakmica je prekinuta, u teren su uletjeli i roditelji, a intervencijom odvjetnika video je nakratko zabranjen nakon što je postavljen na internet!

Idi na 24sata

Komentari 49

  • oelitonetto7 16.03.2012.

    i onda kaj je najjače stavite sliku ovog 'prekršaja' pepea na dani alvesu koje je bilo čisto simuliranje alvesa!

  • SlavenIvankovic 15.03.2012.

    Pepe je među top 5 stopera svita pa vi roštiljajte po njemu i dalje!! To šta onaj padavičari provociraju pa ovome pukne film,pa ja bi ga tilta već davnih dana a ne nagazija tako osjetljive prstiće...i kako možeš nekog momka iz žnj lige usporedit sa tako velikim igračem tj nazvat ga tako :/

  • NeNormalan 15.03.2012.

    Mislim da bi doživotna zabrana igranja klubskog nogometa bila OK kazna. Jedino se drakonskim kaznama može spriječiti da sportski tereni ne postanu gladijatorske arene.

Komentiraj...
Vidi sve komentare