To je to što me zanima!

Brutalno isprebijali navijača Partizana i ostavili ga na cesti

I prije srpskog derbija između Partizana i Crvene zvezde policija je imala pune ruke posla, a jedna snimka s ulica Beograda jasno otkriva o kakvim se huliganima radi
Vidi originalni članak

Svaki veliki derbi sa sobom nosi posebne navijačke strasti, no ono što se u posljednje vrijeme događa prije, tijekom i nakon srpskog derbija između Crvene zvezde i Partizana često prelazi sve granice.

Nije drugačije bilo ni prije današnje utakmice, a jedna snimka otkriva svu brutalnost srpskih huligana. Na snimci se vidi kako 20-ak navijača Zvezde iz tramvaja izvlači navijača Partizana, nekolicina njih odvukla ga je do ceste i počela ga brutalno mlatiti. Kada je ovaj već očito bio bez svijesti 'hrabri' su se navijači 'crveno-belih' povukli i ostavili navijača Partizana na cesti.

Pravo je čudo da je izbjegnuta tragedija jer riječ je bila o prometnoj cesti u Novom Beogradu te je samo zahvaljujući prisebnosti vozača i sreći Partizanov pristalica prošao bez još težih ozljeda. Nakon zadobivenih ozljeda pretučeni navijač zbrinut je u KBC Zemun, a većina huligana je privedena.

Idi na 24sata

Komentari 32

  • 19.09.2016.

    To je kod njih normalno

  • badr hari 18.09.2016.

    Srpske pice svi

  • Vladimir Jokić 18.09.2016.

    a koga to zanima u HR....jebali vam oni mater....nek se rokaju medjusobno...ko ih jebe

Komentiraj...
Vidi sve komentare