To je to što me zanima!

Bryani očitali lekciju Dodigu i Melu na startu finalnog turnira

Najuspješniji teniski par svih vremena ostavio je šansu Dodigu i Melu tek u prvom setu, a onda ih je pomeo u drugom. Bryani su slavili 7-6(3), 6-0 za 66 minuta
Vidi originalni članak

Član hrvatske teniske reprezentacije Ivan Dodig loše je otvorio nastup na završnom turniru osam najboljih svjetskih parova u Londonu. U kombinaciji s Brazilcem Marcelom Melom izgubio je od američke braće Boba i Mikea Bryana 7-6(3), 6-0.

Hrvat i Brazilac dobro su se držali u prvom setu, u kojem su na samom početku spasili dvije break-lopte za Amerikance, no pali su u tie-breaku 7-3. U drugom setu uslijedio je potpuni raspad u igri šestih nositelja koji su triput gubili svoj servis za brzih 0-6.

Dodigu i Melu nastup u Londonu četvrti je i posljednji. Dosad su svaki put prolazili skupinu, a imaju i finale prije dvije sezone kad su ih upravo Bryani zaustavili u finalu. U preostala dva meča u skupini Edberg/Jarryd igraju protiv Jamieja Murraya i Brune Soaresa odnosno Treata Hueyja i Maksa Mirnjija.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • dzg17 13.11.2016.

    Gledao sam prvi set, i moje mišljenje je da ne postoji više ona kemija između Dodiga i Mela koja je nekad postojala. Ne igraju više istim žarom, to je vjerojatno i razlog njihovog razlaza. Ali sretno obojici dalje, pogotovo našem Dodigu.

  • 13.11.2016.

    Braća su s razlogom najveći: https://www.youtube.com/watch?v=mu3ERHolFDA#t=10m32s

Komentiraj...
Vidi sve komentare