To je to što me zanima!

Bryant odveo LA Lakerse do pobjede i vodstva

Košarkaši iz Los Angelesa su uspjehom u gostima kod Houstona 108-94 vratili prednost domaćeg parketa i u polufinalnoj seriji poveli 2-1
Vidi originalni članak

Košarkaši Houstona su nakon pobjede u prvom ogledu rekli koji je njihov recept protiv Lakersa - spustiti ih ispod 100 poena po utakmici. U prvoj utakmici su uspjeli, a u drugoj su Kobe i društvo ubacili 111, a sada 108. I Houston je oba puta poražen. Briljirao je Kobe Bryant koji je zabio 33 koša.
- U prvoj četvrtini me počelo boljeti stopalo. U drugoj se bol pojačala, a nije se stišavala ni u posljednje dvije četvrtine - rekao je najbolji igrač Houstona Yao Ming. Kinez je zabio, za njega 'mršavih' 19 koševa.
Orlando Magic se bez Rafera Alstona, koji je suspendiran na jednu utakmicu jer je pljusnuo Eddieja Housea, bez problema obračunao s prvacima Celticsima. Slavio je 117-96, a ovaj su se put najviše istaknuli Rashard Lewis (28 poena) i Hedo Turkoglu (24). Boston se dobro nosio s Dwightom Howardom, iznudio mu pet prekršaja, ali najdominantniji centar lige svejedno im je ubacio 17 koševa uz 14 skokova i pet blokada.
- Dopustiš li im i unutarnju i vanjsku igru, nemaš nikakve šanse - zaključio je Paul Pierce, koji je predvodio Celticse s 27 poena.
Četvrte utakmice u obje serije igraju se u nedjelju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare