To je to što me zanima!

Brzi Bolt otvorio Primeru, u Madridu zvijezde zabijaju

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Počela je Primera, a u prvom ogledu sezone je Real Madrid, na prepunom Santiago Bernabeu, pobijedio Deportivo 3-2 uz Boltovu uvodnu riječ
Vidi originalni članak

Riječ je na početku novog prvenstva imao Jamajčanin Usain Bolt. Najbrži čovjek na svijetu, trostruki olimpijski pobjednik i svjetski prvak, te nositelj dva fantastična svjetska rekorda na 100 i 200 metara, je izveo prvi udarac sa središta Santiago Bernabeu, što je označilo početak nove sezone Primere, po mnogima najjače svjetske lige.
Real je otvorio utakmicu u sastavu: Casillas - Arbeloa, Albiol, Garay, Marcelo - Diarra, Xabi Alonso - Cristiano Ronaldo, Kaka - Raul, Benzema.
Poveo je Real u 26. minuti kada je akciju Kake i Benzeme završio pogotkom Raul, živuća legenda "kraljevskoga kluba". Samo četiri minute kasnije Real je opet bio na "nuli", jer je Riki izjednačio.
No, Raul se opet našao u epicentru pažnje u 35. minuti kada je iznudio jedanaesterac, a u pogodak ga je pretvorilo najskuplje pojačanje Reala, Cristiano Ronaldo.
Niti to vodstvo nije sputalo goste koji su početkom nastavka, preko Valerona izjednačili. Ipak, skupa domaća momčad je osvojila startna tri boda, ali nije ih donijelo niti jedno zvučno pojačanje. Premijernu pobjedu i pogodak za 3-2 postigao je Lassana Diarra. “Potegnuo” je s 20-ak metara i najavio veliku sezonu.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • the.king 30.08.2009.

    Odnekud mi je poznat taj Riki,tovari jel vama poznat?

  • bosnia_80 30.08.2009.

    @messi_10...naravno da je igrala lijepo, nikad to nisam sporio....ali finale LP nije trebala vidjeti, zbog one dvije utakmice u kojima je bila slabija od Chelsia! @fnatic_zg..slažem se sa tobom, primera je samo počela, ibrahimović se nije uigrao...ALI ZAR SVE TO NE VRIJEDI I ZA REAL , koji je kupio pola momčadi (a ne samo jednog nogometaša) ...i za real je početak sezone! a messi_10 pita kako real nije suvereno pobijedio sa 3:0....

  • ducy18vk 30.08.2009.

    vlaka cuj ovoga auto gol ko je to auto gol zabio...gledo sam tekmu real igra super ovi bunker i sretno su zabili ta 2 gola....tek je pocetak sezone vidit ce se sve na el clasicu do tada ce se real uigrat

Komentiraj...
Vidi sve komentare