To je to što me zanima!

Budan: Bokšić je moj idol, Lazio bi bio ostvarenje sna

Ime Igora Budana, 29-godišnjeg hrvatskog nogometaša, prilično je aktualno ovih tjedana. Stasitog igrača Palerma traže Lazio, Parma...
Vidi originalni članak

Od 8. prosinca prošle godine i operacije lijevog koljena, hrvatski napadač nije igrao za Palermo. No sljedeće sezone će biti spreman, a talijanski tisak je nedavno napominjao da bi Lazio vrlo rado napravio razmjenu igrača, koja bi uključivala robusnog hrvatskog centarfora, a drugi su, pak, pričali o mogućem povratku Budana u Parmu gdje je igrao od 2006. do 2008. godine.
- Izašao sam iz dugog, mračnog tunela. Ozljeda je bila teška. Postoperacijsko vrijeme je trajalo dugo, ali sada sam opet spreman za nogomet. I sretan što je sve iza mene - rekao je Budan za laziosiamonoi.it i dodao:
- Sve što se priča o meni zasad su nagađanja. Čuo sam mnogo toga, ali ne mogu potvrditi niti jedan transfer jer pravog razgovora nije bilo - rekao je Budan.
No na upit što misli o dolasku u Lazio, Budan je rekao:
- Dolazak u Lazio bio bi ostvarenje sna. Nekada je u tom klubu sjajno igrao Alen Bokšić, moj sunarodnjak. On je bio i ostao moj idol i dolazak na njegovo mjesto je fantastična stvar.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • torca1950 26.05.2009.

    šta se u laziu ne mora trčat da sad ideš tamo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare