To je to što me zanima!

Budan u Napoliju kao zamjena za sve traženijeg Cavanija?

Fantastični Edinson Cavani gotovo sigurno odlazi iz Napolija, a struka napuljskog kluba kao zamjenu za Urugvajca vidi hrvatskog napadača Igora Budana (32)
Vidi originalni članak

Prema informaciji RAI Sporta koju je za taj talijanski televizijski kanal iznio neimenovani izvor iz Napolija, Igor Budan vrlo je blizu potpisa ugovora s klubom iz Napulja...

Navodno su Napolitanci u Budanu našli idealnu zamjenu za Urugvajca Edinsona Cavanija, svog najboljeg strijelca, kojeg žele najveći europski klubovi i bit će ga jako teško zadržati u klubu koji iduće sezone neće igrati Ligu prvaka.

Zanimljivo je da su i Urugvajca doveli iz Palerma.

Kako prenosi RAI Sport, u Napulju su čvrsto odlučili angažirati Budana koji iza sebe ima odlične nastupe u dresu Palerma u proljetnom dijelu sezone. Ukupno je u Seriji A stasiti Riječanin prikupio 23 nastupa i 7 golova prošle sezone.

Unatoč tom učinku Palermo je odlučio otpustiti Budana jer se klub na čelu s novim trenerom Giuseppeom Sanninom odlučio fokusirati na mlađe igrače.

Premda su na Kantridi spominjali ime i ovog 32-godišnjeg napadača u sklopu ambicioznog projekta Rijeke za narednu sezonu, izglednije je da će Budan i dalje ostati u Seriji A.

Idi na 24sata

Komentari 39

  • pro 4 05.06.2012.

    jaka im zamjena, ali to su samo priče, nije De Laurentiis tak blesav, uz novce od Lavezzija i Cavanija sigurno bi doveo 2 dostojne zamjene, a ne Budana.

  • RealMadird4ever 05.06.2012.

    HAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH

  • karlo_05 05.06.2012.

    Znači, kad čovjek pomisli da nema veće senzacije od Kelića u Romi i Lovrena u Barci, vi izbacite Budan u Napoliu i to da zamjeni Cavania... Tragikomično!

Komentiraj...
Vidi sve komentare