To je to što me zanima!

Budimir ipak odlazi u St. Pauli: 'Lokomotiva je bila kao obitelj'

Ante Budimir ostvario je transfer u St. Pauli, člana njemačke 2. Bundeslige. Vijest je objavila Lokomotiva na svojim službenim stranicama gdje se obratio i sam igrač
Vidi originalni članak

Odlične igre na startu ovosezonske MAXtv Prve lige (pet golova u prva dva kola) Anti Budimiru definitivno su osigurale unosan transfer. Napadač Lokomotive prelazi u redove njemačkog drugoligaša St. Paulija, pišu lokosi na svojim službenim stranicama.

- Zahvaljujem svima! Počevši od direktora Šikića, koji me i doveo u Lokomotivu i omogućio ovaj transfer. Zahvaljujem treneru, cijelom stručnom stožeru, igračima i svim zaposlenicima u Lokomotivi - poručio je 23-godišnjak.

- Svi u Lokomotivi su mi zaista bili kao dio obitelji. Ovo nije samo moj uspjeh, već i uspjeh cijelog kluba. Želim klubu svu sreću, neka i dalje uspješno korača i bez mene istim koracima. Neka pobjeđuje i dalje gaji svoju prepoznatljivu atraktivnu igru - dodao je Budimir.

Budimir je u lokose stigao prošle sezone iz zaprešićkog Intera i u nešto više od godinu dana prikupio 30 nastupa te zabio 17 golova. Interes stranih klubova pobudio je još krajem prošle sezone, tvrde iz redova bijelo-plavih.

Od igrača se oprostio i klub porukom u kojoj mu želi sve najbolje u nastavku karijere.

- Dragi naš Buda, zahvaljujemo ti na svemu što si doprinio i dao Lokomotivi! Želimo ti puno sreće u daljnjoj karijeri, neka ti se ostvari sve zacrtano na profesionalnom i privatnom planu!

St. Pauli prošle je sezone zauzeo osmo mjesto u 2. Bundesligi, a u svojim redovima imao je samo tri stranca. Hrvat će biti četvrti.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • KTBFFH ZG 04.08.2014.

    E Mamicu kasno si reagirao. :S

  • balkanac28 04.08.2014.

    njemacka druga liga sigurno nije "lijeva" liga,nego najjaca 2liga na svijetu i jaca od prve hnl..ako decko vrijedi i se dokaze lako ce zavrsit u bundesligi

  • MilijanoPopović 04.08.2014.

    Sretno

Komentiraj...
Vidi sve komentare