To je to što me zanima!

Budućnost bez Repeše: Dao je ostavku nakon poraza u finalu

Nakon nemilih događaja u Pioniru i velike pobjede Crvene zvezde protiv podgoričke Budućnosti (97-54) u finalu ABA lige, Jasmin Repeša nije htio davati izjave, a ubrzo je dao i ostavku
Vidi originalni članak

Jasmin Repeša više nije trener košarkaša Budućnosti. Njegova je momčad u petoj utakmici 'pregažena' u Pioniru, a u novu sezonu ABA lige Crnogorci će morati s novim trenerom.

TUŽNI I BIJESNI Crnogorski mediji: Kraj ABA ludila, u Pioniru umrla košarka

Hrvatski strateg nije ostvario primarni cilj - osvajanje ABA lige i plasman u Euroligu te je to bio razlog da napusti mjesto trenera Budućnosti. Podsjetimo, sat vremena prije utakmice je nekoliko najžešćih navijača crveno bijelih, kako pišu crnogorski mediji, došlo na parket, igrali basket, pa onda i sjeli nekoliko metara od klupe gdje su se nalazili igrači Budućnosti. Sve to, očito, kako bi unijeli strah u njihove kosti, a to su očito i uspjeli.

ZVEZDA PRVAK Kaos u Beogradu! Delije napale košarkaše Budućnosti i Repešu

Nakon nekoliko minuta zagrijavanja, ti isti navijači napali su igrače gostujuće momčadi i gađali ih sa svime što im se našlo pod rukom. Bilo je tu upaljača, kovanica, boca, a neki su čak pisali i da su bacali i cigle, no na kraju se radilo o vrećici u kojoj su se nalazile kokice. 

NAKON KAOSA U BEOGRADU Repešina Budućnost oštra: Za nas ABA liga više ne postoji!

Nakon toga, igrači Budućnosti kao da su igrali 'pod kočnicom' i nisu mogli parirati superiornijem protivniku. Nakon svih događaja Repeša je odbio dati izjavu za novinare, a nije se pojavio ni na press konferenciji.

Budućnost je nekoliko sati kasnije službenim priopćenjem potvrdila ostavku. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Obavještavamo navijače našeg kluba, ali i cjelokupnu javnost, da je trener Jasmin Repeša podnio ostavku na čelu šefa stručnog stožera našeg kluba koju je Upravni odbor kluba prihvatio.
Tijekom prethodna 4 mjeseca, trener Repeša je vodio klub u regularnom dijelu Eurolige kao i do finala regionalnog natjecanja. Budućnost VOLI se ovim putem zahvaljuje dosadašnjem treneru na suradnji, predanom i profesionalnom odnosu prema klupskim obavezama i želimo mu uspješan nastavak trenerske karijere. Gospodin Repeša je naglasio da je ogorčen na sva događanja u finalnoj seriji i da ne vidi smisao rada u ovakvoj regionalnoj ligi.

 

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 23.04.2019.

    Nikad čuo da se netko bavio Cibonom i Cedevitom kad su ušli u finale, u smislu da je netko nešto kao ukinuo.Jasno je da smo loši godinama, da su nas stigli Slovenci.. jasno je kao dan da je Zvezda zadnjih (nažalost) godina dominantna.Igra Evropu, 21-1 uz Evropu ima skor u ABA ligi-nažalost.Pričati bajke iz 90tih urota svakoga, mi CRO uvijek pokradeni,ovo,ono..kako smo u nogometu bolji ?? Mlađi većina,niti poznaje košarku,niti ju gleda,niti igra..gledati na mobitelu rezultate i higlightse ne znači voljeti i razumijeti basket.Svatko tko je gledao ove godine je sve vidio. Budućnost dobra,ali slabija...Podgorica ? Nitko nije pisao kakvi su tamo uvjeti..Cedevita ? Nažalost ni blizu ovima..a nema ni navijača...kako onda biti prvak..Cibosi ? Dobili doma Zabok- jedva. Tu ih nitko ne krade..bilo 67 ljudi, karte se dijelile..HRT bi ti trebao analizirat..nisu ni jednom riječju rekli da je CZ ipak košarkaški daleko ispred.Nažalost i sramota HRTa,jal... klasik

  • nijetebriga 23.04.2019.

    Trebao je puno prije podnijet ostavku... u regionalnoj ligi kao sto je balkanska nema smisla igrati.. I sinoc su trebali odbit igrati nakon sto su izasli na zagrijavanje i malte ne linc dozivili... nek komsije igraju CZ-Patrizan kosarku i nogomet, sa njima nikakva regionalna liga ne dolazi u obzir dok se ne rijese delija i gorbara, kako god da se zvali..

  • Boston Celtics 1986 23.04.2019.

    gajzz beter konekšen in difenzz,ju start very emošnal..ic okej gajz~0!!! Svaka utakmica, svaki time out covik iste tri recenice vrti niti akcije niti taktike...

Komentiraj...
Vidi sve komentare