To je to što me zanima!

Budućnost hrvatskog karatea: Mlada Ines srebrna na Euru!

Ines Grdenić (15) s Eura u karateu za kadete i kadetkinje vratila se sa srebrom oko vrata. Članica karate kluba Velika Gorica prošle godine osvojila je broncu na SP-u
Vidi originalni članak

Članica karate kluba Velika Gorica Ines Grdenić (15) na Europskom prvenstvu za kadete i kadetkinje u Portugalu osvojila je srebrnu medalju u kategoriji ispod 47 kilograma.

- Ovo je veliki rezultat, posebice jer se Ines po drugi put s velikih natjecanja u samo nekoliko mjeseci vraća s medaljom – kazao je njezin trener Goran Živković. 

Podsjetimo, Ines je krajem prošle godine na kadetskom Svjetskom prvenstvu osvojila brončanu medalju.

Put do finala EP-a nije bio nimalo lak, Ines je do same završnice pobijedila u četiri borbe, redom su padale predstavnice Makedonije, Azerbajdžana, Španjolske i Škotske. 

U finalu ju je čekala Slovakinja, poznata još od ranije. Ines je bila vrlo blizu zlatu, no... Dominirala je tijekom cijele borbe, a u posljednjim sekundama, pri rezultatu 0-0, odlučila se na posljednji, odlučujući napad. 

Nažalost, protivnica je kontrira i suci Slovakinji dodjeljuju bod. Bez obzira na sve ovo je izuzetan rezultat za Ines Grdenić i hrvatski karate.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dzg17 11.02.2014.

    ovaj ko je napisao ovaj clanak bolje mu je da se malo okolo raspita i poprati rezultate i ostalih Hrvatskih predstavnika u karateu u mlađim kategorijama...svaka cast ovoj curi ali osobno poznam decka koji se fala bogu naosvajao medalja na europskim i svejtskim natjecanjima...tako da je ona nasprem njega nista,a ovaj clanak je ocito placeni clanak...

  • strmi007 11.02.2014.

    svaka čast

  • Marko Šnidarić, urednik 11.02.2014.

    Bravo, Ines.

Komentiraj...
Vidi sve komentare