To je to što me zanima!

Budućnost je postavila rekord Eurolige! Utrpali su 21 tricu...

Budućnost je od početka krenula beskompromisno, a već u prvoj četvrtini su došli do prednosti od osam koševa. U drugoj četvrtini su trice malo stale, a onda je Baskonia pritisnula i došla blizu...
Vidi originalni članak

Nezaboravna noć u Morači! Ispaljivali su igrači Budućnosti trice kao iz katapulta, a svaka je skoro ulazila. Gosti iz Baskonije nisu bili svjesni što se događa, kakva je to kanonada trica. Svi bi rekli da je to rutina za Budućnost, a to im je bila prva pobjeda u Euroligi nakon šest poraza. Na kraju su zabili 21 tricu iz 34 pokušaja.

Budućnost je od početka krenula beskompromisno, a već u prvoj četvrtini su došli do prednosti od osam koševa. U drugoj četvrtini su trice malo stale, a onda je Baskonia pritisnula i došla blizu.

A onda zadnje tri minute prije utakmice opet je prvaku ABA lige sve počelo ulaziti. Na kraju su došli do prve pobjede od 99-84 nakon sedam kola u Euroligi, a do tog uspjeha su došli zabivši 21 tricu iz 34 pokušaja, što je nadrealni postotak 61,8 posto kakvog bi se i NBA momčadi posramile. Postavili su i rekord Eurolige s najviše ubačenih trica.

Najviše ih je utrpao Edwin Jackson koji je zabio šest uz 24 koša, dok je Clark utrpao 20. Kod Španjolaca je najbolji bio Shengelia sa 16 koševa. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare