To je to što me zanima!

Buffer u hotelu, Poturak je otkazao, na TV-u samo Mirko

TV prijenos ići će uživo na Novoj TV u subotu iza 22 sata, ali samo Mirkova meča, dok će prethodnih devet borbi moći vidjeti samo oni u Areni, javio je glasnogovornik priredbe
Vidi originalni članak

Dževad Poturak otkazao je nastup na subotnjoj priredbi Final Fighta zbog ozljede na turniru u Podgorici, a umjesto njega uskače Ukrajinac Pavel Zuravljev.

– Još nisu prodane sve ulaznice, najviše ih je ostalo za tribine po cijeni od 150 i 200 kuna, dok su one uz ring gotovo rasprodane. TV prijenos ići će uživo na Novoj TV u subotu nakon 22 sata, ali samo Filipovićeva meča, dok će prethodnih devet borbi moći vidjeti samo oni u Areni – javio je glasnogovornik priredbe Marko Petrak.

Dodajmo da je najpoznatiji svjetski najavljivač Michael Buffer prvi dan u Zagrebu proveo odmarajući se u "Sheratonu", a nakon meča će na izlet u Dubrovnik.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • mufccrof 06.03.2012.

    nebi ni oni mene dosli gledat tako da necu ni ja njih haha :D

  • realno činjenice 06.03.2012.

    dosadni ste vec sa tim lezecim policajcem. zasto nije gonzagu pozvao?

  • zorro_1 06.03.2012.

    kakva je to sramota. Ray Sefo se bori - pa taj vec 4 godine pije po klubovima i ako se potuce sa kime na sanku to je to. Nemogu vjerovati da ce netko ovo ici gledati. ustvari jhoce, ovi koji nisu nikada nigjde drugo bili pa im je ovo kraj svijeta. Fuuuuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare