To je to što me zanima!

Buffon: Hrvatska je ispunjena talentom, a bojim se Ivice Olića

Najviše se bojim Ivice Olića. Pamtim ga još sa Svjetskog prvenstva 2002. godine, tada mi je zabio gol, rekao je Gianluigi Buffon, ponajbolji svjetski vratar novijeg doba
Vidi originalni članak

Gianluigi Buffon, sjajni talijanski vratar, jedan je od najiskusnijih u momčadi „azzurra". Ujedno, Buffon će kao zadnja prepreka stajati i Hrvatima u skupini C Europskog prvenstva...

Unatoč činjenici da je talijanski nogomet opet uzdrman kladioničarskom aferom, u koju su očigledno upleteni i mnogi nogometaši (i neki od reprezentativaca), vratar Juventusa oko sebe širi dobru atmosferu.

- Ne govorim ovo tek onako, ali je atmosfera u momčadi stvarno dobra. Svi smo došli pomoći pri ostvarenju pravog rezultata. Znamo svoju misiju i spremni smo na sve kako bi ispunili cilj - rekao je Buffon, koji je također bio saslušan od strane policije vezane za spomenutu posljednju aferu.

Buffon se ovom prilikom posebno okrenuo Hrvatskoj kao suparniku u skupini.

- Hrvatska će biti jako opasan suparnik. To je momčad ispunjena talentom. Inače, najviše se bojim Ivice Olića. Pamtim ga još sa Svjetskog prvenstva 2002. godine, tada mi je zabio gol - rekao je ponajbolji svjetski vratar novijeg doba.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • abatenoj 31.05.2012.

    ne mogu se pristat smijat na ove gluparije...ma ko se boji olića majke ti mile

  • gara7 30.05.2012.

    Ja se bojim Buljata ludog. Trpa mali, ali na krivu stranu.

  • wargods_1 30.05.2012.

    e bufon nadam se da nećeš doć do poljske i ukrajine, u buksi ti je mjesto izgleda

Komentiraj...
Vidi sve komentare