To je to što me zanima!

Buffon: "Mene bi živciralo da me se mijenja kao Casillasa"

Legenda Juventusa stao je u obranu legende Reala. Gianluigi Buffon rekao je da ne bi podnio tretman kakav je Iker Casillas imao prošle godine na Santiago Bernabéuu
Vidi originalni članak

Gianluigi Buffon, golman Juventusa, još uvijek ne želi u mirovinu, još vjeruje da može dosta dati svom klubu. Isto tako, tvrdi da ne bi pristao da ga se stalno mijenja na golu, a usporedio je to sa situacijom koju je prošle sezone imao Iker Casillas u Realu.

- Svatko se drugačije nosi sa situacijama, ali Casillasova bi mene iživcirala. Nisam se slagao s tim da ga se rotira s Diegom Lópezom. Da se radilo o meni, ja bih imao osjećaj da sam kažnjen - rekao je Buffon i dodao:

- Kad sam spreman, želim igrati svaku utakmicu jer se osjećam snažno. Naravno, ako rezultat daje treneru razlog da nešto promijeni, onda je to normalno. Inače može biti problem za golmana ako se previše odmara.

Buffon (36) je nešto više od tri godine stariji od Casillasa, a u Juventusu je od sezone 2001./2002. nastupio 501 put (prije toga 225 puta za Parmu), dok je Casillas od početka seniorske karijere 1999. za Real skupio 668 nastupa.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Blues1905JM 12.12.2014.

    Trebao se povuc kad je bio kralj, sad mu je prekasno. mada bi bilo malo brzo al jbg. bio bi ko zizu :)

  • klepetalo 12.12.2014.

    Samo je jedan Buffon

  • Space Burek 12.12.2014.

    Fora je u tome sto real nema poštenja prema svojim legendama. Onaj smrad mourinho je otjerao raula cim je dosao, a uprava i navijaci su to dozvolili. Tako je i s Casillasom, izvukao ih je u 500 utakmica svojim svemirskim obranama i cim je odigrao nekoliko losih pocelo se pljuvati po njemu kao da je najvece smece. Najjaci primjer mi je moj prijatelj "veliki realovac" kaze da treba otjerati casillasa u k...

Komentiraj...
Vidi sve komentare