To je to što me zanima!

Bugari su smijenili Matthäusa, Balakov opet u kombinacijama

Bugarski nogometni savez smijenio je u ponedjeljak izbornika Lotthara Matthäusa (50). Momčad je privremeno preuzeo trener mlade reprezentacije Mihail Madanski
Vidi originalni članak

Njemačka nogometna legenda dobila je posao u Bugarskoj u rujnu prošle godine. Pred čovjeka koji je 150 puta nosio dres ''elfa'' kao cilj je postavljen plasman na Euro u Poljskoj i Ukrajini sljedeće godine. Međutim, nakon sedam odigranih utakmica u kvalifikacijskoj skupini  G Bugari imaju su s pet bodova na četvrtom mjestu i više namaju nikakvih izgleda za plasman na EP, što je čelnike saveza nagnalo da se zahvale Matthäusu na suradnji. No, ne samo to.

- Puno je razloga zbog kojih smo uručili otkaz Matthäusu, ne samo loši rezultati. U momčadi su se nagomilali pritisak i negativna atmosfera, tako da je smjena bila potrebna - objasnio je predsjednik Bugarskog nogometnog saveza Borislav Mihajlov.

Reprezentaciju će privremeno preuzeti Mihail Madanski koji je izbornik mlade selekcije. Bugari su već krenuli u potragu za Matthausovim nasljednikom, a u kombinacijama se opet spominje trener Hajduka Krasimir Balakov kojeg bi Mihajlov najradije vidio na izborničkoj klupi.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 20.09.2011.

    Eto posla za Kranjcara, moze nastavit.

  • mario-0704 19.09.2011.

    nizozemac, nemoj miješat nogometne karijere sa trenerskim, dobar nogometaš ne znaći da će bit i dobar trener, to su ti dokaž lothar i balakov, da oni nešto vrijede nebi trenirali balkanske klubove, nego bi trenirali bundesligaše

  • Nizozemac 19.09.2011.

    Matthaus nije nista pokazao na kormilu Bugara i bolje sto je dobio otkaz a zalosno bi bilo da opet Hajduk ostane bez dobrog strucnjaka kao sto je Balakov a sto cemo to je nogomet. Dinamovac sam ali mi je zao za Hajduk da nemoze nikako stat na zdrave noge..

Komentiraj...
Vidi sve komentare