To je to što me zanima!

Burić: Protiv Osijeka moramo biti oprezni; idemo po pobjedu

Imali su nekoliko nesretnih poraza, bili su dobri protiv Dinama i Zagreba i zbog toga moramo biti oprezni, kaže Damir Burić uoči Hajdukove utakmice protiv Osječana
Vidi originalni članak

Bila je to teška utakmica, agresivan suparnik koji je igrao čvrsto. No moramo se okrenuti novom superniku koji je puno bolji nego što mu je pozicija na ljestvici, rekao je Damir Burić Šolta dan uoči prvenstvene utakmice Hajduka i Osijeka na Poljudu (21 sat).

Europsku ligu i Slovan Liberec "bili" makar na nekoliko dana moraju ostaviti po strani jer u domaćem prvenstvu ne stoje bajno. Nakon šest kola imaju samo sedam bodova i sedmi su na ljestvici MAXtv Prve lige.

- Imali su nekoliko nesretnih poraza, bili su dobri protiv Dinama i Zagreba i zbog toga moramo biti oprezni. Želimo pokazati svoje pravo lice, biti puno bolji iako je još uvijek neizvjesno u kojem ćemo sastavu biti na travnjaku - kaže Burić.

Jefferson je, naime, suspendiran, baš kao i novopridošlica Velázquez.

- Moramo znati u kojem ćemo sustavu igrati, to je glavna problematika, personal će se mijenjati ovisno o tome. Vidjeli ste da se svakog može zamijeniti, igrali smo i bez Jeffa s dvije "šestice" - objašnjava trener Hajduka.

Hajduk "mora biti na razini i biti što bolji kako bi dobio utakmicu", kaže Šolta i zaključuje:

- Što tražim? Pobjedu, naravno. Tražit ću dinamičnu igru, kombinatoriku, dobar ulazak u završnicu, realizaciju i ofenzivnu igru. Cilj nam je zaustaviti protivnika, stvoriti ravnotežu na travnjaku i odigrati što bolje.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • lionjumps 23.08.2015.

    bit ce to zanimljivo.....ja bi da Hajduk prođe Cehe,pa ako mora danas nekog odmoriti-neka-recimo Jeferson se poceo malo gubiti....

  • the-bossko 23.08.2015.

    ha ha ha , naj jači su mi ovi dinamovi online navijači koji samo nešto pametuju po raznim portalima ..

  • pipolino 23.08.2015.

    Nadam se da će dvije najslabije plasirane ekipe nakon ovog kola biti Hajduk i Zagreb, i da će to tako ostati do kraja prvenstva.Za tugu s juga ne trebam objašnjavati zašto, a Zagreb zato, jer si onaj dotepenec dozvoljava mijenjati boje kluba, od kluba napraviti svoju prčiju i nije mu mjesto u 1. ligi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare