To je to što me zanima!

Burić: Bio je ovo pravi derbi; Mamić: Caktašu kapa do poda

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Oba trenera zadovoljna su igrom u najvećem domaćem derbiju. Damir Burić vjeruje da su navijači zadovoljni viđenim, a Zoran Mamić nahvalio je Hajdukova Caktaša
Vidi originalni članak

Žao mi je mojih igrača , mislim da su dali sve od sebe. Igrali smo jednu kvalitetnu utakmicu, šteta što nismo nagrađeni za to, rekao je tihim glasom trener Hajduka nakon poraza od Dinama u posljednjim sekundama utakmice.

Hajduk je bio dobar, ravnopravan 'modrima', držao i treći remi s Dinamom ove sezone do posljednje sekunde, no u 95. minuti utakmice Soudani zabija za tri boda (2-1) i vrh tablice.

- Ipak smo htjeli doći do gola do samog kraja utakmice i to je ono što veseli. Čestitam Hajduku na jako jako dobroj igri - rekao je Zoran Mamić ,a Burić dodao:

- Što reći, nogomet je ponekad surov. Sve u svemu, mislim da navijači mogu biti zadovoljni. Bio je ovo jedan pravi derbi .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Je, nakon silnih prepucavanja čelnika klubova posljednjih dana, ovo je bilo pravo osvježenje za sve ljubitelje domaćeg nogometa.

- Kao što je rekao kolega Damir, igrali su jako dobro, dali su jako puno, na momente su bili dominantni, ali to je nogomet - rekao je Mamić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako Hajduk prije svega izgleda kao momčad koja ima glavu i rep, Zorana Mamića oduševio je jedan igrač Splićana.

- Nemam običaj izdvajati neke igrače, ali danas jednostavno moram izdvojiti Miju Caktaša . Fenomenalno je odigrao, oduševio je, kapa mu do poda.

Idi na 24sata

Komentari 171

  • mate_punda 06.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • GJURO 05.12.2015.

    Najslade je dobit tovare u zadnjem napadu. Patite luzeri

  • NEOPISIVO 05.12.2015.

    Formula za bolji Dinamo: Izbaciš iz tima Antolića, dobiješ 30% jači Dinamo. Staviš u tim Ćorića, dobiješ 30% jači Dinamo. Zaključak: Da je od početka igrao Ćorić umjesto Antolića, bila bi dominacija Dinama i uvjerljiva pobjeda. Mislim da je Zoran dobar trener i uglavnom se slažem kako vodi ekipu, ali imam dvije zamjerke: štetno forsiranje Antolića i degutantno zapostavljanje Ćorića.

Komentiraj...
Vidi sve komentare