To je to što me zanima!

Burić izmislio? Balić: 'Nisam bio ozlijeđen protiv Zaprešića'

Riješio sam sve nesporazume s trenerom i nadam se da ću u nastavku biti još bolji, kazao je Balić na oproštaju od godine koja mu je donijela afirmaciju, ali i frustraciju
Vidi originalni članak

Kad se sve uzme u obzir, bila je ovo uspješna polusezona za Andriju Balića. Odigrao je 26 utakmica, zabio četiri gola i triput asistirao, no ipak ostaje gorak okus. Iako je označen velikom nadom, odigrao je svega tri utakmice od prve do zadnje minute, a Damir Burić redovito ga je prvog vadio iz igre.

- Na početku je bilo dobro, kasnije je bilo malo lošije... Normalno je za mladog igrača da ima oscilacija, ali kad se sve zbroji, zadovoljan sam. Na početku sezone igrao sam svoj najbolji nogomet, očekujem da mogu još i bolje u nastavku - nada se Andrija, koji je otvoreno kazao i kako nije bio ozlijeđen na susretu protiv Intera kad je trener Burić ozljedom opravdao njegov ostanak na klupi.

- Popričali smo otvoreno. Bilo pa prošlo. Nadam se da ću se sada dobro odmoriti, pripremiti, i da ću u nastavku sezone biti još i bolji.

Iako se piše o interesu brojnih klubova, Andrija se u nastavku sezone vidi u dresu Hajduka.

- Čitam i ja što se piše, ali o tome ne znam ništa. Razmišljam o Hajduku, kako da se izborim za svoju poziciju u početnoj postavi na poziciji polušpice, kako da zabijem što više golova i asistencija...

Za novu godinu poželio je samo dvije stvari.

- Puno zdravlja obitelji, suigračima i samome sebi te što više minuta na terenu. Nadam se da ne tražim puno - nasmijao se simpatični mladić.

Balić je u utorak sa suigračima uveselio djecu iz doma Maestral. Hajdukovci su im donijeli poklone, slatkiše, suvenire, no Balića nisu pustili dok im nije obećao dres.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • TROPS 23.12.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Torcaast 22.12.2015.

    Sasvim normalni problemi s mladim igracima,odlicno je igra na pocetku sezonu,ali nakon toga dosle su oscilacije i normalno da ga stavia na klupu.Okolina oko njega bi tribala biti zdrava,njegova oca poznajem i on ne bi triba stvarat na svog sina presing i uzdizat ga u zvijezde vec samo ga podrzavat da radi vise na sebi,a koliko vidim on je sam prizna da je skinia nekoliko kila i da je izbacia gluten iz prehrane.To mora biti osnova jer vidi se da pada cesto u kondiciji.Ima definitivno talenta i nakon sta produ pripreme sve ce se vratit na svoje,ne slusat zlobne komentae onih koji mu ne zele dobro i samo rad i rad.Prodaje Vlasica i Balica sigurno nece biti i to je veliki plus klubu i znak da klub krece prema naprid, napreduje i samo tako triba nastavit unatoc svima koji namjerno ruse demokratski izabranu strukturu kluba po Kodeksu,takvi ne zele dobro klubu,ne zele operativne prihode,pozitivno poslovanje vec trosenje novca kojeg nemas,zele zivot na dug,ta vrimena su nadam se prosla i nikad se ne ponovila.

  • GARFILD 22.12.2015.

    Oli Burić laže ? - nemoguće...

Komentiraj...
Vidi sve komentare