To je to što me zanima!

Button po kiši osvojio VN Kine i preuzeo vodstvo...

Svjetski prvak Formule 1 Britanac Jenson Button pobjednik je VN Kine u Šangaju. Lewis Hamilton 'doplivao' je do drugog, a Rosberg do 3. mjesta
Vidi originalni članak

Jenson Button pobjednik je VN Kine, a njegov momčadski kolega Lewis Hamilton 'doplivao' je do drugog, a Nico Rosberg iz Mercedesa GP do trećeg mjesta. Loši uvjeti na stazi zbog kiše razlog su što su se vodeći dvojac iz Red Bulla, Vettel i Webber u utrci jednostavno 'utopili'.
Branitelj naslova Button startao je tek s petog mjesta, no dobra vožnja bez paničarenja odvela ga je do druge pobjede sezone. Preuzeo je vodstvo i u ukupnom poretku.
Ovu pobjedu je nazvao utrkom života i pohvalio vlastiti tim u boksu.
- Bila je ovo vrlo nezgodna utrka, igra koju smo opet odigrali dobro. Nije se radilo samo o brzini, već o predviđanju uvjeta na stazi – rekao je Britanac, koji je u Šangaju samo dvaput ulazio u boks, za razliku od ostalih.
Hamilton se zaustavljao čak četiri puta, kao i Felipe Massa i Sebastian Vettel, dok je Fernando Alonso činio to čak u pet navrata.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • veky000 18.04.2010.

    @onaj da sposobnoscu al cijom :D mclarena a ne hamiltona.. ne navijam vise za nikog u f1 nekad davno sam za ralfa al.. ja bi ipak priznala kubici da je fenomenalan vozac u onoj kutiji kaj vozi :D

  • Visca_Barca 18.04.2010.

    @onaj - da briatore nije naredio piqeu da se zabije u zid na VN singapura 2008. onda bi taj jedini naslov koji lewis ima bio kod masse.

  • seperate_ways 18.04.2010.

    @onaj ne pričaj gluposti hamilton je nula od vozača da nema onako dobar bolid ne bi bio u prvih deset,njegove vozačke sposobnosti smo vidjeli 2007 kad je u zadnje tri utrke ušao s 20 bodove prednosti ispred kimija raikkonena i izgubio naslov jer se kreten tri puta razbio svojom greškom!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare