To je to što me zanima!

C. Ronaldo: Nisam ljubomoran niti sam opsjednut Messijem

Nisam opsjednut njime i ne osjećam direktno rivalstvo. Isti mi je kao i svaki drugi nogometaš, rekao je Cristiano u razgovoru za talijansku La Gazzettu dello Sport
Vidi originalni članak

Nikada se na travnjaku nisu 'zakačili', obojica igraju sjajno i iz kola u kolo zabijaju. Jednima je bolji C. Ronaldo, a drugima Messi. Činjenica je da su trenutno to dva najbolja nogometaša svijeta. Upravo zato se stalno potencira njihov 'zategnuti' odnos.

Ne osjećam zavist niti sam ljubomoran na njega. Jasno je samo da želim biti najbolji nogometaš svijeta

- Nisam opsjednut njime i ne osjećam direktno rivalstvo. Isti mi je kao i svaki drugi nogometaš. Ne osjećam zavist niti sam ljubomoran na njega. Jasno je da želim biti najbolji nogometaš svijeta - rekao je Cristiano u razgovoru za talijansku La Gazzettu dello Sport.

Messi je međutim dvije godine u nizu dobio tu nagradu.

- Meni je prioritetno osvojiti španjolsko prvenstvo i Ligu prvaka, a ne nagradu za najboljeg svjetskog nogometaša - kaže Portugalac. 

A da bi osvojili Primeru, bitno je ostati Barceloni za petama. 

- Ključnim za naslov mogao bi biti "el clasico". Neće biti lako, ali je moguće. Kad smo izgubili 5-0 bilo smo loši, osam od 11 na terenu nije bilo na svojoj razini. Idući put bit ćemo spremniji - zaključio je Portugalac.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • HrvojeBudić 26.01.2011.

    Meni je Cristiano Ronaldo najdrazi igrac na svitu ...Je da je arogantan i umisljen...al on je individualac a ne timski igrac, a Messi on je vec timski igrac i nemoze igrat ka individualac...Pogledajte ga u Argentini i u Braceloni..A C.Ronaldo igra slicno i u Portugalu i u Real-u...Al budimo realni njih 2 su trenutacno 2 najveca nogometna titana na svijetu...I samo su tanke svijetle nijanse izmedu njih 2...Messi ima bolji dribling , C.Ronaldo bolje puca...C.Ronaldo je bolji u skoku i udarac glavon , Messi je stabilniji na nogama ....al ovo sve ostalo su tu negdi i po brzini i po svemu..Istina je da preferiram C.Ronalda al po meni tesko je njih 2 usporedivat....Hala Real !!!!

  • Smartass81 25.01.2011.

    nije uopće bitno ko je bolji jer tu odlučuju nijanse, ali ako gledamo klubove u zadnjih nekoliko godina-Barca rules :D

  • FranTudor 25.01.2011.

    a kaj bu ronaldo je*ote nema pojma tam se nes preserava ni messiu ni do glave po igri, zakljucili smo da ronaldo nema pojma i da je messi bolji, imam 11 godina i komentiram i zavo me zagreb da igram za njih a tke treniram 6 i pol godina vec imam svoju karijeru!!! :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare