To je to što me zanima!

C. Ronaldo opet na terenu, Milan remizirao kod kuće

Tri su momčadi ostale u igri za nokaut fazu Lige prvaka nakon utakmica 5. kola skupine C Lige prvaka. To su Real Madrid, Milan i Marseille...
Vidi originalni članak

Utakmicu koja će biti zapamćena više po povratku Cristiana Ronalda na teren nego po ičemu drugome odigrali su Real Madrid i Zürich, a domaćin je na Santiago Bernabeu slavio 1-0 pobjedu izborenu pogotkom Gonzala Higuaina u 21. minuti. Nakon osam tjedana pauze uzrokovane ozljedom gležnja portugalski krilni napadač vratio se u sastav “kraljevskog kluba” odigravši posljednjih dvadesetak minuta dvoboja u kojem je zamijenio Raula. Stigao je u nekoliko navrata i priprijetiti gostujućem vrataru Johnnyju Leoniju, no ne i svladati ga. Higuainu je za pogodak, kojim je označen kraj Zürichovim nadanjima za nastavak europskog puta, asistirao Kaka.
Remi je vidjela publika na San Siru na kojem su Milan i Marseille odigrali 1-1, za nadu da će vidjeti drugi krug natjecanja. Jasno, pred njima je još jedan susret, a sastat će se Zürich i Milan, odnosno Marseille i Real Madrid. Za “rossonere” je susret započeo kako su se i nadali nakon što je Marco Borriello u desetoj minuti utakmice s desne strane probio šesnaesterac i pogodio mrežu Stevea Mandande. Radost domaćina kratko je trajala, točnije šest minuta, kada Lucho vara Didu. Sve je zapravo napravio Mamadou Niang ušavši uz Massima Odda s lijeve strane u kazneni prostor domaćina. Njegovu loptu u srce šesnaesterca brazilski vratar Milana odbio je tek do Marseilleovog strijelca pogotka vrijednog boda. Imali su francuski igrači još nekoliko prilika za gol, no Brandão je u 65. pogodio gredu iz čiste situacije, a Diawara u 86. vratnicu. Ovako je Milanu ostala prilika da osvojenim bodom u Zürichu, gdje će igrati bez Zambrotte, izbori nastavak natjecanja. Jasno, u slučaju da Marseille ne nadjača Reala.

Skupina C
Milan - Marseille 1-1 (Borriello 10 / Lucho 16)
Real Madrid - Zürich 1-0 (Higuain 21)

Idi na 24sata

Komentari 6

  • bosnia_80 26.11.2009.

    @zelg .. pa real im je u dvije utakmice zabilo 6 komada i osvojio 6 bodova ....to je isto kao kad bi ja rekao barcelona treba nakantat klubove kao što je rubin sa minimalno tri gola....a ona u dva meča toj ekipi zabije 1 gol i osvoji samo jedan bod :) ...a sto se tiče izbacivanja reala, francuzi trebaju dobit tu utakmicu sa 4 gola razlike;)

  • zelg 26.11.2009.

    da bar Marseille dobije Reala i da ga izbaci iz lige prvaka, ono što oni igraju sa skupim pojačanjima je čista katastrofa. Oni bi trebali nakantat klubove ala Zurich minimalno tri razlike

  • user_37063 26.11.2009.

    maah h e b e s ovi real odrza ce im barca lekciju i to djabe =)

Komentiraj...
Vidi sve komentare