To je to što me zanima!

Čačić: Bilo je grešaka, igračima je teško izbaciti Ligu prvaka iz misli. U Milanu imamo šansu

Što reći nakon ovakve utakmice. Dinamo nije imao nijednu šansu, mi smo imali dvije, tri situacije. Nismo imali malo sreće da dobijemo ono što smo zaslužili. Žao mi je igrača, tužni su, rekao je trener Gorice Angelovski
Vidi originalni članak

Vrlo teška utakmica i vrlo veliki bodovi za nas. Da je završilo neriješeno, ne bi bilo nezasluženo. Do pobjede smo došli snagom volje. Napravili smo premalo prilika zahvaljujući jako dobro organiziranom domaćinu koji nas je onemogućio u svemu. Bili su stvarno jako dobri, rekao je Ante Čačić nakon teško izborene pobjede Dinama na gostovanju kod Gorice golom Mislava Oršića u 92. minuti i nastavio:

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisu nas uspjeli uvesti u nervozu da im nešto poklonimo iako su imali dobru situaciju jednu. Dominirali smo nakon tih zamjena. Mislim da je čak ovim igračima koji su ušli s klupe to dobro došlo, da osjete podražaj utakmica uoči Milana.

Čačić je na poluvremenu mijenjao. U svlačionici je ostavio Baturinu, Ljubičića i Moharramija, a ubacio Petkovića, Oršića i Ademija. Dinamo do tada nije imao niti jedan udarac u gol Gorice.

- Bilo je dosta grešaka, ali to je sve posljedica malo i tog napornog ritma. Teško je igračima ne biti u mislima s Chelseajem ili Milanom koliko god se mi trudili da tako ne bude. To ostavlja traga na igračima pa neke lopte budu netočne, ali to tako ide. Pokazali smo snagu volje, malo smo i isprovocirali sreću i došli smo do pobjede - rekao je Čačić i dodao:

- U Milano idemo tražiti svoju šansu. Mislim da nam raspored ide na ruku jer Chelsea i Milan još nisu u optimalnoj formi, ali istovremeno ne smijemo zaboraviti da idemo u goste prvaku Italije. No, Dinamo će učiniti sve da tu utakmicu učini dostojnom Lige prvaka.

Trener Gorice Igor Angelovski smatra kako je Gorica zaslužila više.

- Što reći nakon ovakve utakmice. Moram čestitati svojim igračima jer su odradili sve ono što smo pripremali. Dinamo nije imao nijednu šansu, mi smo imali dvije, tri situacije iz kojih smo trebali zabiti, osobito ona Vujnovićeva šansa koju smo, ja mislim, morali zabiti - rekao je trener Gorice nakon utakmice.

- Zaslužili smo barem jedan gol, mislim da smo za to dovoljno dobro odigrali, ali nismo uspjeli. Moramo nastaviti raditi, moramo imati svoj prepoznatljivi gard i moramo znati što radimo na utakmici. Večeras smo to radili, ali nismo imali malo sreće da dobijemo ono što smo zaslužili. Žao mi je igrača, tužni su.

Idi na 24sata

Komentari 99

  • hrt 1,2,3,4 11.09.2022.

    Srušiti ćemo goricu-BBB💙PREČKO

  • Veliki Kalabaster 20 11.09.2022.

    Prvenstveno je riješeno

  • 11.09.2022.

    A nekad davno gospon cacic trenirao zadar,a gle ga sad.zivot pise price

Komentiraj...
Vidi sve komentare