To je to što me zanima!

Čačić favorit za klupu Dinama: Prvi glas, ne znam ništa o tome

Nakon prilično duge trenerske pauze, Ante Čačić je 31. listopada 2011. preuzeo Lokomotivu. Danas bi prema nekim informacijama trebao biti predstavljen u Dinamu
Vidi originalni članak

Spominjao se Hector Cuper, dobri koeficijenti su se vrtjeli i oko Roberta Prosinečkog, Cice Kranjčara, Nike Kovača, pa čak i Ćire Blaževića, no prema informacijama iz Maksimira na klupu ‘modrih’ trebao bi sjesti Ante Čačić (?!). Zdravko Mamić je uvijek bio pun iznenađenja, no ako izvršni predsjednik danas u podne Čačića (58) postavi za novog trenera Dinama, bit će to senzacija.

Čačić je poznato ime u Hrvatskoj, vodio je Osijek, Zadar, Inter, Slaven Belupo, Kamen Ingrad, bio je i pomoćnik Ilije Lončarevića na klupi reprezentacije Libije, no, ipak, do 31. listopada ove godine, kad je preuzeo Lokomotivu, bio je bez posla četiri godine.

- To mi je prvi glas, zaista ne znam ništa o tome da ću postati trener Dinama - rekao je Čačić, ne demantiravši pritom glasine.

Eventualnim dolaskom Čačića na klupu Dinama, započela bi i jedna tradicija, jer je i bivši trener Kruno Jurčić u Maksimir došao iz Lokomotive. Čačić je Lokomotivu vodio u samo četiri jesenska kola, no i u to kratko vrijeme uspio je preporoditi ‘lokose’, ostvarivši tri pobjede uz jedan remi. Mamić je i prije imao dobro mišljenje o Čačiću, a sliku je još više uljepšala i pobjeda Lokomotive protiv Hajduka 1-0. Cijelu priču ipak treba uzeti s rezervom, jer je prema nekim informacijama i Branko Tucak u ozbiljnim kombinacijama.

  • Prijenos konferencije za medije na kojoj će biti predstavljen novi trener Dinama od 12 sati možete pratiti na 24sata i 24sata TV.
Idi na 24sata

Komentari 34

  • jami089 23.12.2011.

    Iz profila i bez brkova isti onaj drugi imenjak manijak .

  • klinac51 23.12.2011.

    Dinamo je trenutno na takvoj razini da je to sasvim adekvatno rjesenje. Covjek nije radio 4 godine pa treba mu dati posao. Mamiću socijalna osjetljivost ti je na zavidnoj razini, čovjek će radit i za minimalac tj. 2800,00kn. BBB....

  • boruna 23.12.2011.

    kad bude opet proda utakmicu ,ima žrtveno janje

Komentiraj...
Vidi sve komentare