To je to što me zanima!

Čačić: Imamo tri junaka na EP-u, Modrića, Perišića i Rakitića

Ždrijeb? Nema ovdje lakog protivnika, možda ovakav put izgleda laše, ali put prema vrhu uvijek je težak, rekao je ponosni hrvatski izbornik Ante Čačić
Vidi originalni članak

Apsolutno smo zaslužili prvo mjesto, ali od jedne pobjede se ne živi, prvenstvo tek počinje, nema više popravnog. Moramo biti maksimalno spremni, rekao je Ante Čačić nakon prospavane noći.

Velika pobjeda protiv Španjolske vratila je euforiju na hrvatske ulice, ali izbornik upozorava da Hrvatska može još bolje te istaknuo tri heroja dosadašnjeg dijela Eura.

- Ja i dalje mislim da se još možemo dignuti u igri. A igre momčadi izbacile su nam tri junaka. To su Luka Modrić, Ivan Perišić i Ivan Rakitić - rekao je izbornik te rekao kako nema posebne želje za osminu finala:

- Nema ovdje lakog ždrijeba, lakog protivnika, možda ovo izgleda lakše, ali put do vrha je uvijek težak. Nitko ovdje nije slučajno.

Hrvatska izgleda svježe, možda i najbolje od svih reprezentacija na Euru.

- Neki su me kritizirali kada sam izabrao lakše protivnike u pripremama. Turska je izabrala teške protivnike pa eto...

Hrvatski brk nadmudrio je iskusnog španjolskog stručnjaka Vicentea del Bosquea i ne skriva ponos.

- Jako sam ponosan što sam hrvatski izbornik. Da, jako sam ponosan, ponosan sam na naše igrače, na njihovu ozbiljnost i trud, da naprave nešto veliko. Hrvatska reprezentacija puno je više od nogometa - rekao je izbornik.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • FREEDOM 23.06.2016.

    .. Čačiću -- ne izdvajaj nikoga iz momčadi .. tako se to ne radi dok traje prvenstvo, a ti kao izbornik to bi trebao znati .. nisi ti gledatelj sa strane ... svi igrači su odigrali na pravom nivou do sada ...

  • the bač 23.06.2016.

    ma nemoj brko? a Suba, Srna, Čarli i svi ostali decki?

  • bezkomentara666 22.06.2016.

    Ja bih dodao Srnu,covjek igra najbolji nogomet otkad je u Hrv. repki,nikad ga nisam vidio da tako igra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare