To je to što me zanima!

Čačić: Ja novi izbornik?! To bi nakon svega bio logičan slijed

Niko Kovač je još izbornik, mene cijeli dan zovu prijatelji, ali zasad ne mogu ništa više reći, kaže Ante Čačić. Trener Lokomotive slovi kao prvi kandidat za izbornika
Vidi originalni članak

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučit će o sudbini Nike Kovača. Prema svemu sudeći Niko je bivši, a na klupu dolazi novi izbornik. Po onome što se danas priča najbliže klupi 'kockastih' je Ante Čačić.

- Niko Kovač je još izbornik, mene cijeli dan zovu prijatelji, ali zasad ne mogu ništa više reći - odvratio nam je Ante, a onda se zapitao:

- Ja izbornik?! Pa to bi valjda bio logičan slijed nakon svega što sam napravio u trenerskoj karijeri. Pogotovo s Dinamom i ostalim klubovima.

Spominju se tu i drugi stručnjaci, no Ante je, čini se, spreman preuzeti 'vrući krumpir'. U našoj anketi čitatelji najviše šanse daju strancu te Robertu Prosinečkom koji je ipak zauzet poslom u Azerbajdžanu.

Idi na 24sata

Komentari 368

  • slash-st 10.09.2015.

    Majko mila koje sprdanje sa reprezentacijom! Ko je ovaj Čačić???

  • DavorJelenić 09.09.2015.

    e ako ces ti biti izbornik ja necu niti jednu tekmu pogledati vise jer je ovo sramota HNS-A cacic se nebre nazvati trenerom tak i jurcic i ostali treneeri dinama. izbornik treba biti neko s iskustvom kaj je negdje ostavio trag a ne ti brkonja jedan.

  • komentator 2 09.09.2015.

    ja se nebi čudio da karamarko bude novi izbornik

Komentiraj...
Vidi sve komentare