To je to što me zanima!

Čačić: Meni je svaka utakmica kvalifikacijska pa i ova u Splitu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Nisu samo napadači krivi za neefikasnost, ne bih stavljao teret na njihova leđa jer je igra ta koja stvara šanse, rekao je Čačić, čija momčad jedina nije zabila gol u LP-u
Vidi originalni članak

Nakon četvrtog poraza u Ligi prvaka, nogometaše Dinama čeka novi izazov u domaćem prvenstvu. U subotu 'modri' gostuju na Parku mladeži kod Splita (19 sati), a Ante Čačić na konferenciji za medije osvrnuo se na predstojeću utakmicu.

- Split je vrlo kvalitetan, čeka nas teška utakmica. Promijenili su trenera, a to im donosi osvježenje - rekao je trener Dinama i dao nove informacije o Sammirovom zdravstvenom stanju:

- Sammir je imao problema s tetivom, vidjet ćemo hoće li putovati. A ako i otputuje, onda će vjerojatno dobiti malu minutažu te će početi na klupi.

Bryan Carrasco nije bio jedan od putnika za Pariz pa se postavlja pitanje zašto ga je Dinamo uopće dovodio.

- Vodili smo 16 igrača, a on je bio višak, neću ga voditi ni u Split. On je došao kad smo već imali posloženu momčad, kad završi još pet utakmica u HNL-u i dvije u Ligi prvaka vidjet ćemo je li za Dinamo ili nije.

Čačić i dalje nema pravo na kiks. Protiv Splita igra još jednu kvalifikacijsku utakmicu.

- Meni je svaka kvalifikacijska pa tako i ova u Splitu.

Oko utakmice PSG-a i Dinama prašinu je podigao pomoćni trener Twentea i stručni komentator na javnoj nizozemskoj televiziji Youri Mulder optuživši 'modre' da se klade protiv sebe u Ligi prvaka.

- Nisam čitao što taj Nizozemac govori, bilo je i lani sličnih optužbi pa to nije ništa novo - izjavio je Čačić te je prokomentirao izjave šefa Uefe Michela Platinija, koji tvrdi da se Dinamo treba riješiti Ivana Kelave:

- To radno mjesto je vrlo upitno mijenjati. U protekle dvije godine bio je jedan od najboljih igrača Dinama. Njegove obrane Dinamo su direktno odvele u Ligu prvaka. Nije imao svoj dan u Parizu, a možda ga je malo destabilizirala pogreška protiv Porta, ali pogledajte Pjatova... Pa to se događa.

Dinamovi napadači nedorasli su Ligi prvaka, obzirom da je zagrebačka momčad jedina, koja u dva europska natjecanja (Liga prvaka i Europska liga) nije dala gol.

- Ne bih to stavljao na teret napadačima zato što igra stvara šanse, nisu samo oni krivi - rekao je Čačić, kojemu nije žao što nije izabran za izbornika reprezentacije HNL-a:

- Nisam uopće razmišljao o tome, nije me tako 'štrecnulo' kao mog prijatelja Mršića.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • user_225286 10.11.2012.

    Ovaaj cacic je sprdnja od trenera .

  • Jon_Snow 10.11.2012.

    Volim Dinamo ali bih volio da Split dobije tekmu u subotu, možda bi se nešto promijenilo u momčadi.

  • ping-pong 09.11.2012.

    Ako mu je svaka utakmica kvalifikacijska ispast će u "Knock out" fazi!

Komentiraj...
Vidi sve komentare