To je to što me zanima!

Čačić na mukama, Darijo Srna ostao pri svom: Hvala, ali ne!

ODBIJENICA Hrvatski izbornik Ante Čačić pokušao je nagovoriti Darija Srnu da se vrati u reprezentaciju, no Darijo se - zahvalio. Rok za predaju popisa igrača za Kosovo i Tursku je danas u podne
Vidi originalni članak

Rok za predaju popisa igrača, koji će participirati u kvalifikacijskim susretima protiv Kosova i Turske, je danas u podne. Nažalost, suprotno očekivanjima stožera, a i navijača, na njemu neće biti Darija Srne.

U nemalim se problemima našao hrvatski izbornik Ante Čačić. Nakon poraza na Islandu, slijede dvije utakmice, koje će itekako odrediti izglede za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiju.

Ostali su Vida i Lovren

Prvi susret je 2. rujna protiv Kosova, što bi, ako ćemo realno, Hrvatska mogla odraditi i s rezervnim sastavom, no samo tri dana poslije, gostujemo u Turskoj. I tu počinju prave brige i problemi.

Šime Vrsaljko je dugo bio ozlijeđen i nitko, pa vjerojatno ni on sam, ne zna u kakvoj je formi. Vedran Ćorluka je ozlijeđen, a Matej Mitrović se niti ne sjeća kad je posljednji put zaigrao u Bešiktašu. I sve će pasti na leđa Domagoja Vide i Dejana Lovrena. Stoga je Čačić probao nagovoriti Srnu da se vrati u reprezentaciju, barem za ove dvije utakmice.

I činilo se da će stvar funkcionirati. Čačić i Srna imaju dobar odnos, bivši kapetan nije zaboravio kako je izbornik usred Eura napustio kamp i vratio se u Hrvatsku na sprovod njegovom ocu.

No, isto tako, Srna je dao riječ da više neće igrati za Hrvatsku i tu mu nitko ništa ne smije zamjeriti. Jer, Srna je sa 134 nastupa rekorder, i za reprezentaciju je igrao i kad je bio ozlijeđen, igrao je i pod injekcijama, dolazio je na utakmice nakon što je pokopao oca... Bilo bi lijepo još jednom vidjeti ga u najdražem dresu, no od toga neće biti ništa.

Luka sigurno dolazi

Srećom, za te dvije utakmice Čačić može računati na Luku Modrića. Iako je nakon svjedočenja protiv Zdravka Mamića izjavio da nije siguran hoće li zaigrati za reprezentaciju, naš kapetan je odlučio da će igrati.

Uostalom, tako nešto je izbornik i najavljivao nakon te Lukine izjave. Zna Čačić koliko mu znači Hrvatska...

Idi na 24sata

Komentari 20

  • Puta Madre 14.08.2017.

    Srni kapa do poda a čačiću srednjak do neba.

  • blue_devil006 14.08.2017.

    Pa naravno jer su mediji sve izmislili

  • lomalifa 14.08.2017.

    svaka čast Dario, ljude se drži za riječ, Čaćić očito po sebi razmišlja, njemu očito riječ ne znači puno, pa ide kokošariti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare