To je to što me zanima!

Čačić: Najteži su protivnik, ali prošli smo mi i 'skupinu smrti'

Hrvatska je nakon dramatičnog raspleta u skupini F saznala da će u osmini finala igrati protiv Portugala, a Ante Čačić rekao je kako se veseli izazovu
Vidi originalni članak

U ovoj fazi natjecanja nema laganih protivnika, a mi smo dobili možda i najtežeg. No, bili smo i u najjačoj skupini prvenstva pa smo je uspješno prošli i nema razloga da i u ovaj susret ne uđemo sa samopouzdanjem, rekao je Ante Čačić za službene stranice HNS-a nakon što su naši reprezentativci saznali protivnika u osmini finala Europskog prvenstva.

Portugal je prošao s trećeg mjesta u skupini u kojoj nisu pobijedili nikoga. Remizirali su s Islandom, Austrijom i Mađarskom te na Hrvatsku dolaze s gol razlikom 4-4.

- Respektiramo Portugal, ali vjerujemo u kvalitetu, zajedništvo i karakter koje smo do sada pokazali te se veselimo novom izazovu - rekao ej Čačić.

Idi na 24sata

Komentari 134

  • Tin50 23.06.2016.

    Ja se samo bojim nekog glupog isključenja našeg igrača u ranoj fazi utakmice. Bolji smo od njih, ali ne toliko da ih dobijemo s 10 igrača.

  • tuti fruti 11 23.06.2016.

    Moramo biti jako svjesni svi su protivnici teški jesu se plasirali na bilo koji naćin spretno ili nesretno jedino je treba trćati i trćati.Sretno hrvatskoj repki .Nema opuštanja.

  • strmi007 23.06.2016.

    Idemo,igramooooooooooooooooooooooooo

Komentiraj...
Vidi sve komentare