To je to što me zanima!

Svi su spremni: Čačić objavio popis igrača za Kosovo i Finsku

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Ante Čačić objavio je popis igrača na koje računa za kvalifikacijske utakmice s Kosovom i Finskom. Okupljanje je u ponedjeljak
Vidi originalni članak

Ante Čačić objavio je popis igrača na koje računa za utakmice s Kosovom i Finskom u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

Na popisu je 21 nogometaš i u odnosu na utakmicu s Turskom nema iznenađenja. I dalje nema Alena Halilovića, koji će biti u mladoj reprezentaciji kao i Ante Ćorić te Marko Rog. Tin Jedvaj je na Čačićevom popisu bez obzira što bi dobro došao i Nenadu Gračanu na gostovanju kod Švedske.

Vatreni 6. listopada gostuju kod Kosova, a tri dana kasnije igraju protiv Finske u Tampereu. Okupljanje je zakazano za ponedjeljak u Zagrebu. Nakon dva odrađena treninga, u srijedu reprezentativci lete za Tiranu, dok susret na stadionu Loro Borici počinje u četvrtak u 20.45. Već u petak slijedi put u Finsku, a nedjeljni okršaj na stadionu Tampere počinje u 18 sati po hrvatskom vremenu.

  • Golmani: Danijel Subašić (Monaco), Lovre Kalinić (Hajduk), Ivan Vargić (Lazio)
  • Braniči: Šime Vrsaljko (Atletico Madrid), Vedran Ćorluka (Lokomotiv), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Dejan Lovren (Liverpool), Ivan Strinić (Napoli), Josip Pivarić (Dinamo), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen)
  • Vezni: Luka Modrić (Real Madrid), Ivan Rakitić (Barcelona), Ivan Perišić (Inter), Milan Badelj (Fiorentina), Mateo Kovačić (Real Madrid), Marcelo Brozović (Inter)
  • Napadači: Marko Pjaca (Juventus), Duje Čop (Sporting Gijon), Mario Mandžukić (Juventus), Nikola Kalinić (Fiorentina), Andrej Kramarić (Hoffenheim)
Idi na 24sata

Komentari 60

  • Hrco14 30.09.2016.

     **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite CAPS LOCK kao i svi drugi korisnici portala.

  • miho2 30.09.2016.

    sta serete strinica strinic je najbolji livi bek a zamjena je onaj mali iz frioentine milic

  • miho2 30.09.2016.

    svi su dobri osim cacica i mandzukica

Komentiraj...
Vidi sve komentare