To je to što me zanima!

Čačić pred premijeru lokosa: Imperativ biti bolji i u Walesu

Postavit ćemo se tako da već prvu utakmicu doživimo kao eliminacijsku, znači da ćemo učiniti sve kako bismo već u prvoj utakmici ostvarili dobar rezultat, kaže Čačić
Vidi originalni članak

Momčad Lokomotive poletjela je u srijedu prema Otoku, gdje je u četvrtak od 19:45 očekuje prva službena utakmica ove sezone, gostovanje kod Airbus UK Broughtona u Walesu u prvoj utakmici prvog pretkola Europske lige.

- Tek smo izašli iz priprema, ova utakmica će pokazati gdje smo. Sigurno imamo imperativ što kvalitetnije prezentirati hrvatski nogomet i u ovoj utakmici biti bolji od Velšana - rekao je uoči polaska novi trener lokosa

- Poveo sam 18 igrača za koje smatram da mogu odgovoriti zahtjevima ove utakmice. Nema ozlijeđenih Prenge, Doležala i Perića. S njima, ali i ostalim igračima koji ne putuju u Wales, ostaju raditi asistent trenera Jozo Bogdanović i kondicijski trener Ivan Segedi, tako da igrači koji ostaju neće biti lišeni treninga.

Broughton je osvojio treće mjesto u prošlosezonskom velškom prvenstvu, a Transfermarkt mu procjenjuje tržišnu vrijednost na svega 450.000 eura. Samo trojica igrača imaju vrijednost, a sva trojica duboko su zagazila u četvrto desetljeće života.

- Postavit ćemo se na način da već prvu utakmicu doživimo kao eliminacijsku, znači da ćemo učiniti sve kako bismo već u prvoj utakmici ostvarili dobar rezultat. Uvijek je to na neki način lutrija jer, kako sam spomenuo, momčad tek izlazi iz priprema i treba vidjeti na koji će način tko od igrača reagirati.

- S obzirom na ovo sto smo vidjeli na posljednjoj utakmici i na zadnjih nekoliko treninga, mogu reći da sam optimističan - zaključio je Čačić.

Pripremne utakmice Lokomotive:

  • Inter-Zaprešić, 17. lipnja: 0-0
  • Astra Giurgiu (Rumunjska), 21. lipnja: 2-2 (Grezda 33', Marić 44')
  • Ružomberok (Slovačka), 26. lipnja: 5-0 (Ćorić 60', Doležal 62', Kolar 78', Kolar 81', 83' Gržan)
Idi na 24sata

Komentari 8

  • 01.07.2015.

    doktor

  • komentarr 01.07.2015.

    ako ih ne pobjedite.. onda se ubijte..

  • Joker 🃏 01.07.2015.

    Sretno Lokosi :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare