To je to što me zanima!

Čačić u Sloveniju poveo čak 30 igrača, priključit će se još trojica

Nogometaše Dinama u Sloveniji čekaju dvije pripremne utakmice, a prvu će igrati 6. lipnja protiv makedonske Škendije, dok ih 1. srpnja čeka susret protiv slovačkog Spartaka iz Trnave
Vidi originalni članak

Iza momčadi Ante Čačića su prva testiranja i treninzi, a sad su na rasporedu i pripreme u Sloveniji. Okupili su se 'modri' 13. lipnja, a 22. lipnja zaputili su se u Moravske Toplice na drugi dio ljetnih priprema.

TKO JE BOŠKO ŠUTALO Tko je novo pojačanje Dinama? Čuvao je najveće zvijezde, a s pola 'modrih' je već igrao...

Dio sastava koji je igrao za reprezentacije tek se priključio momčadi proteklih dana, a kompletna će momčad na okupu biti od nedjelje. Povratak u Zagreb zakazan je 2. srpnja.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Čačić je na pripreme poveo ove igrače.

Danijel Zagorac, Sadegh Moharrami, Daniel Štefulj, Boško Šutalo, Arijan Ademi, Rasmus Lauritsen, Luka Ivanušec, Amer Gojak, Komnen Andrić, Bruno Petković, Mahir Emreli, Petar Bočkaj, Stefan Ristovski, Robert Ljubičić, Josip Drmić, Antonio Marin, Marko Tolić, Josip Mišić, Kevin Theophile-Catherine, Marko Bulat, Nikola Čavlina, Ivan Nevistić, Bartol Franjić, Deni Jurić, Martin Baturina, Dino Perić, Emir Dilaver, Luka Menalo, Dario Špikić, Gabrijel Rukavina. Naknadno će se za vikend momčadi priključiti Dominik Livaković, Mislav Oršić i Josip Šutalo.

U Sloveniji će odigrati dvije prijateljske utakmice, 26. lipnja protiv makedonske Škendije i 1. srpnja češkog Spartaka iz Trnave.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • dalmatinac46 24.06.2022.

    dinamovci svoj klub predstavljaju kao simbol hrvatstva .a osnovali ih komunisti 45 po uzoru na sovjetske klubove ? prjedlog da se klub zove dinamo dao je partizanski borac i član komunističe partije Ivica Medarić 9.6.1945 godine u prostorijama "elektre" u gundulićevoj ulici. Hajduk je pak osnovan dok nisu postojali ni partizani ni prva ni druga yugoslavija...1911 kao HNK, tako piše i u osnivačkom aktu kluba,osnovan je od strane splitskih studenata mahom pobornika Radićeve stranke HSS. postoji i fotografija prve hajdukove momčadi iz 1911 sa dresovima u hrvatskim bojama ( crveno-bijele majice,plave gaće i čarape ) 

  • dalmatinac46 22.06.2022.

    sad ce opet slinamo cekat 40 godina da osvoji naslov ko sta su im se rugali svi pa su im pustili naslov 82 to svi znaju

  • Stojan NEUM 22.06.2022.

    Ante : Sa ovim kadrom igrača ima da složiš ekipu koje će se svi bojati u LP. na proljeće

Komentiraj...
Vidi sve komentare