To je to što me zanima!

Čačić: Želimo biti 1. u skupini, uvijek moramo ići na pobjedu

Utakmica protiv Islanda bit će sigurno zahtjevna. To je reprezentacija koja je bila iznenađenje Europskog prvenstva, momčad koja ima kontinuitet, prepoznatljivu igru, smatra hrvatski izbornik
Vidi originalni članak

Hrvatski nogometni izbornik Ante Čačić u razgovoru za HNTV osvrnuo se na susrete s Finskom i Kosovom, rekao nekoliko riječi o hrvatskim reprezentativcima, infrastrukturi u Hrvatskoj, što misli o igranju pred praznim tribinama, a najavio je i susret s Islandom u studenom.

- Uz nedaće koje su nas pratile, uspjeli smo na gostovanjima ostvariti što smo željeli. Ti su nam bodovi zaista bili neophodni. Naš jedini cilj je biti prvi u skupini kako bismo osigurali SP. Iz tog razloga zadovoljstvo je potpuno - kazao je izbornik Čačić.

- Utakmica protiv Islanda bit će sigurno zahtjevna. To je reprezentacija koja je bila iznenađenje Europskog prvenstva, momčad koja ima kontinuitet, prepoznatljivu igru, dobro razrađene prekide, vrlo su agresivni i kompaktni. Hrvatska nema pravo na uzmak, Hrvatska u svakoj utakmici mora tražiti pozitivan rezultat. No, užasno je teško pobjeđivati bez gledatelja. Vjerujem u našu snagu, strast, želju da budemo dobri, igrači su spremni dati sve od sebe za reprezentaciju i optimist sam, no žao mi je što nećemo imati podršku s tribina koju igrači i ova reprezentacija zaslužuju - izjavio je Čačić.

Cijeli razgovor možete pogledati u videu:

Idi na 24sata

Komentari 24

  • tomicalomica 13.10.2016.

    Negledljivo u pm :-(

  • komentator__Luka 12.10.2016.

    moramo biti 1.!

  • dcuk 12.10.2016.

    jos samo kad se sjetim kako je govorio o kvalifikacijama nakon EPa, odmah je sve sjajno.... xD

Komentiraj...
Vidi sve komentare